A la Carte –keittiöt – Keittiö sinun makuusi

A la Carte -keittiöt kulkee vahvasti kansainvälisten sisustustrendien mukana ja suunnittelee jatkuvasti uutuuksia, jotka soveltuvat suomalaiseen elämänmenoon ja makumieltymyksiin. Kun valitset keittiöhankinnassa yhteistyökumppaniksesi A la Carte -keittiöt, sinulle tarjoutuu mahdollisuus valita mieleisesi upeista, kansainvälisen tason keittiökokonaisuuksista.

Lue lisää A la Carte -keittiöistä!

A la Carte -keittiöiden Inverno Moderato.A la Carte -keittiöiden Inverno Moderato.

Saat unelmakeittiön toivomassasi hintaluokassa, toimituksen kotiisi juuri silloin kun on sovittu, asennuksen tai halutessasi vaikka koko remontin. Ja kaupan päälle A la Carte -asiantuntijoiden ammattitaitoisen suunnittelupalvelun. A la Carte–keittiöitä myyvät A la Carte Studiot ja Keittiömaailma-myymälät. A la Carte -keittiöt valmistavalle Novart Oy:lle on myönnetty FI-tuotesertifikaatti ja ISO 14001 Ympäristöjärjestelmä.

A la Carte -keittiöiden Inverno.A la Carte -keittiöiden Inverno.
Aloitetaan yhdessä matka kohti sinun makusi mukaista keittiötä, josta nautit vuoden jokaisena päivänä vuosikausia eteenpäin. Sen takaavat A la Carte -keittiöiden korkeatasoisuus, huippuun viety laatutaso ja toiminnallisuus sekä aikaansa seuraava trendikkyys.
 
Julkaistu
26.3.2013