Keittiömaailma – Palveleva monimerkkimyymälä

Keittiömaailma on Suomen oloissa ainutlaatuinen, palveleva monimerkkimyymälä, jossa rakentajilla ja remontoijilla on mahdollisuus tutustua useampaan keittiömerkkiin yhdessä ja samassa myymälässä. Saat Keittiömaailmasta kaiken: suunnittelun, kalusteet, hanat, tasot, kodinkoneet, asennuksen, jopa rahoituksen.

Lue lisää Keittiömaailman palveluista

Jokaisessa Keittiömaailmassa on esillä paljon erilaisia ja erihintaisia keittiökokonaisuuksia sekä täysin toimiva testikeittiö. Kuvassa A la Carten Moderato.Jokaisessa Keittiömaailmassa on esillä paljon erilaisia ja erihintaisia keittiökokonaisuuksia sekä täysin toimiva testikeittiö. Kuvassa A la Carten Moderato.

Myymälöitä maanlaajuisesti

Keittiömaailma on maanlaajuinen: myymälöitä löytyy kolmestatoista kaupungista. Keittiömaailma on aina myös paikkakunnan suurin keittiömyymälä. Jokaisessa Keittiömaailmassa on esillä paljon erilaisia ja erihintaisia keittiökokonaisuuksia sekä täysin toimiva testikeittiö. Keittiömalliryhmiä on n. 20 ja lisäksi löytyy kylpyhuone- ja säilytysjärjestelmäryhmiä. Keittiömaailman sisältä löydät myös todella laajan valikoiman kodinkonemerkkejä.

Keittiömaailman edustamien keittiöiden, A la Carten, Parman ja Petran, laadun takaa kotimainen tuotantoprosessi. Kuvassa A la Carte Neve.Keittiömaailman edustamien keittiöiden, A la Carten, Parman ja Petran, laadun takaa kotimainen tuotantoprosessi. Kuvassa A la Carte Neve.

Kotimaista laatua Keittiömaailmasta

Keittiömaailman edustamien keittiöiden, A la Carten, Parman ja Petran, laadun takaa kotimainen tuotantoprosessi, joka ottaa huomioon kestävän kehityksen periaatteet. Taustalla on Suomen suurin keittiövalmistaja Novart Oy, joka kuuluu kansainväliseen Nobia-konserniin.

Kansainvälisesti tunnustettu sertifiointi- ja laaduntarkastusorganisaatio Inspecta Sertifiointi Oy on myöntänyt Novart Oy:lle FI-tuotesertifikaatin, joka on puolueeton ja arvostettu, tuotteen laatua ja vaatimuksenmukaisuutta osoittava merkki, ja ISO14001 ympäristöjärjestelmän, joka takaa, että yritys noudattaa toiminnoissaan ympäristömääräyksiä ja lakeja.

Ammattilaiset apunasi

Keittiömaailman keittiösuunnittelijat ovat ammattilaisia, joille mikään keittiöön liittyvä ei ole vierasta. Ammattilaisen kanssa on hyvä käydä läpi kaikki tulevaan keittiöön liittyvät toiveet ja toimenpiteet, niin säästyy monilta yllätyksiltä matkan varrella.

Meiltä saat apua aina ajatuksen tasolta asennukseen asti. Uskalla kysyä ja kertoa tarpeesi! Ja mikä parasta: meillä asioidessasi keittiösuunnittelupalvelu on maksuton. Varaa aikasi suunnittelutapaamiseen vaikka heti!
Keittiömaailma Lahden henkilökuntaa.Keittiömaailma Lahden henkilökuntaa.
 
Julkaistu
23.5.2013