Tehokkaat ja käytössä edulliset
led -valaisimet tuovat valon kotiin!

Yleisvalaistus toimii kodin valaistuksen perusrunkona. Valaisimet ovat luonteeltaan teknisiä asuntovalaisimia, joiden tehtävänä on tuottaa riittävästi valoa. Osa asuntovalaisimista soveltuu myös kohde-, tunnelma- ja korostusvalaistukseen - ja himmennysominaisuudella varustetut valaisimet mahdollistavat valaisimen käytön niin perus- kuin tunnelmavalaisimena. Kodin tunnelmaan ja sisustukseen voit siis vaikuttaa erilaisin valaistusratkaisuin!

Katso Eulin kaikki asuntovalaisimet

Tilaa Kodin Asuntovalaisinopas -esite -ilmaiseksi!


Uudet, edulliset Domi LED -alasvalosetit

Eulin uudet Domi LED-alasvalot ovat edullisia ostaa ja käyttää! Valaisimet myydään 3 kpl:een pakkauksissa. Jokaisella valaisimella on oma virtalähde, joten useammankin valaisimen sijoittelu on vaivatonta! Mallistoon kuuluu suunnattava IP23 Domi EUDD3X80 sekä kiinteä IP65 Domi EUDD3X85, joka sopii myös kosteisiin sisätiloihin. Valaisimet sopivat yleisvalaistukseen uusissa taloissa ja halogeenin korvaajaksi saneerauskohteissa!

Suunnattava IP23 Domi EUDD3X80 LED-alasvalo

 • 3-valaisimen setti, sopii kodin kuiviin sisätiloihin.
 • Suunnattava +/-25°, avautumiskulma 40°.
 • Sopii yleis- ja kohdevalaistukseen.
 • Kiinteä liitäntälaite.
 • Sahausaukko 65-75 mm.
 • Vaadittava asennustila kattolevyn alapinnasta 65 mm.

Kiinteä IP65 Domi EUDD3X85 LED-alasvalo

 • 3-valaisimen setti, sopii kodin kosteisiin ja kuiviin sisätiloihin.
 • Avautumiskulma 100°. Sopii kodin yleisvalaistukseen.
 • Jokaisella valaisimella erillinen liitäntälaite (sisältyy toimitukseen).
 • Sahausaukko 68-80 mm.
 • Vaadittava asennustila kattolevyn päältä 40 mm.

Katso tuoteryhmän tuotekortti tästä (pdf)

EUDD3X80 -alasvaloEUDD3X80 -alasvalo
EUDD3X85 -alasvaloEUDD3X85 -alasvalo

Interno -ledivalaisimet kodin eri tarpeisiin ja tiloihin

Interno -tuoteperhe on suunniteltu kattamaan asuntovalaistuksen perustarpeet lediratkaisuin. Interno -valaisimet soveltuvat myös erinomaisesti kotien erilaisiin korostus- ja erikoisvalaistustarpeisiin. Valikoima pitää sisällään listat ja nauhat työtasojen valaistukseen. sekä alasvalot ja paneelit yleisvalaistukseen.

Interno EUS500TDVInterno EUS500TDV

Eulin Interno LED-listat 30 cm (3 W) EUS300TDV ja 50 cm EUS500TDV (5 W) sekä Interno LED-nauhat EUS250FLEXD ja EUS500FLEXD mahdollistavat monien erilaisten valaistusratkaisujen toteuttamisen. LED-listat ja -nauhat sisältävät muuntajan ja pistotulpallisen sähköjohdon.

Interno -sarjan LED-listat sopivat kaapistojen ja vitriinien valaisemiseen tai vaikkapa television taustavaloksi. Tukevat alumiiniset listat on varustettu 3 portaisella himmennyksellä ja kätevillä kiinnikkeillä.

Uutuutena LED-listoihin on saatavana jatkolistat EUS300EXTV ja EUS500EXTV, joilla listoista voidaan rakentaa monipuolinen keittiön tai kodinhoitohuoneen työtasovalaistus. Jatkolistat sisältävät 150 mm ja 1200 mm välijohdot, kiinteän liittimen ja teräskiinnikkeet.

Listojen tavoin myös 2,5 m ja 5 m pitkät, tehokkaat (9,6 W/m), himmennettävät ja roiskeenkestävät LED-nauhat sopivat työtasojen, kaapistojen, verholistojen ja muiden korostusta vaativien kohteiden valaisemiseen. Nauha on taipuisan muoviputken sisällä, joten sen puhdistaminen käy kätevästi kostealla pyyhkeellä.

Led-nauhan kiinnitys tapahtuu tarranauhan lisäksi ruuvattavilla silikonikiinnikkeillä, joten nauha pysyy tukevasti paikoillaan. LED-nauha voidaan katkaista 2,5 cm välein merkityistä kohdista. Led-nauhaa voi myös jatkaa pakkaukseen sisältyvällä, kätevällä 1,2 m välijohdolla. Välijohdon avulla voidaan kiertää esimerkiksi liesituuletin keittiössä!

Led-nauhat sopivat erinomaisesti kodin eri tilojen epäsuoraan valaistukseen. Epäsuoraa valoa kannattaakin suosia sen häikäisemättömyyden vuoksi. Led-nauha voidaan asentaa keittiössä kaapistojen päälle ja olohuoneessa tai muissa kodin tiloissa lähellä katonrajaa olevan listan päälle. Ylöspäin suuntautuva valo luo tilantuntua.
Vinkki: Eulin led-nauhat sopivat myös kosteisiin tiloihin.

Ilman ylävaloa?Ilman ylävaloa?
Vai ylävalon EUS500FLEXD kanssa?Vai ylävalon EUS500FLEXD kanssa?

Eulin Interno alasvalot ovat uudistuneet. Alasvaloja on saatavissa sekä 3000K ja 4000K värilämpötilalla. Lisäksi pyöreälle valaisimelle on vaihtoehtona tyylikäs neliönmallinen valaisin (tuotekuvat)

Mallistosta löytyy tehokkaat jopa 740 lumenin himmennettävät, IP44 valaisimet, jotka sopivat olohuoneiden, keittiöiden ja kylpyhuoneiden valaistukseen. Tehokkaiden valaisimien häikäisy on minimoitu  sisäänvedetyllä LED-moduulilla. Suunnattavilla IP20 valaisimilla, joissa on kapea 20 asteen avautumiskulma, voidaan korostaa kodin yksityiskohtia.

Interno alasvalot sopivat uudiskohteisiin sekä saneerauskohteisiin halogeenien korvaajaksi.

Uudistuneen Interno-sarjan alasvaloja on saatavissa sekä 3000K ja 4000K värilämpötilalla. Pyöreälle valaisimelle on vaihtoehtona tyylikäs neliönmallinen valaisin.Uudistuneen Interno-sarjan alasvaloja on saatavissa sekä 3000K ja 4000K värilämpötilalla. Pyöreälle valaisimelle on vaihtoehtona tyylikäs neliönmallinen valaisin.

Interno LED-paneeleilla voidaan puolestaan toteuttaa himmennettävä yleisvalaistus niin uusiin kuin remontoitaviinkiin kohteisiin! Sarjaan kuuluu pinta- sekä uppoasennettavia paneeleita pyöreän ja neliön mallisina.

Uppoasennettavat mallit sopivat myös kosteisiin sisätiloihin (IP44). Valaisimien runko on pulverimaalattua alumiinia. Himmennettävä (triac) virtalähde sisältyy pakkaukseen. Paneelien ottotehot ovat 8-14 W ja valovirrat 550-1250 lm. Uppoasennettavat LED-paneelit tarvitsevat 30 mm asennustilaa kattolevyn yläpuolelle.

Interno EUSD168NPInterno EUSD168NP
Interno EUSD180PUInterno EUSD180PU

Tutustu myös muihin LED -malleihin!

Eulin valikoimaan kuuluu Interno LED-valaisinmallien ohella myös muita tehokkaasti valaisevia LED-malleja. Tutustu esimerkiksi Menu LED -työpistevalaisimeen sekä Eve LED-valaisimeen!

Tutustu ja tilaa valaisimet edullisesti Rakentaja.fi:n verkkokaupasta!
 


Lednauha EUS250FLEXD mahdollistaa erilaisten valaistusratkaisujen toteuttamisen.Lednauha EUS250FLEXD mahdollistaa erilaisten valaistusratkaisujen toteuttamisen.

Tutustu ja tilaa!

Katso video Euli Interno LED -paneelien asentamisesta

Katso videosta kuinka Led -paneelit himmennetään

Video Euli Interno Led -listoista

Video Led -listojen asentamisesta

Haluatko tutustua Eulin valaisimiin tarkemmin kotisi rauhassa? Tilaa Esitepalvelusta Eulin Kodin Asuntovalaisinopas ilmaiseksi kotiisi!

Eulin laadukas valaisinvalikoima on tilattavissa edullisesti myös Rakentaja.fi:n verkkokaupasta!
 


 
Julkaistu
6.2.2017