Liune Door liukuovet – extraneliöitä asumiseen

Liune on kotimainen liukuovikokonaisuus, jossa ovilevy liukuu seinärakenteen sisään. Ovi ei ole enää koskaan tiellä! Yksi Liune-ovi antaa tilaa asumiseen 1-3 m2 ja laaja ovimallisto saa sisustajan mielikuvituksen lentoon.

Liune on oivallinen ovivaihtoehto kompakteihin tiloihin, joissa neliöt halutaan mahdollisimman tarkasti hyötykäyttöön. Se sopii vaativalle sisustajalle, joka arvostaa tilojen muunneltavuutta ja korkealaatuisia pintamateriaaleja.

Ovet liikkuvat kevyesti ja vakaasti ja rakenne kestää käytössä. Siksi Liune soveltuu yhtä hyvin lapsiperheelle kuin seniorikotiinkin. Oviaukkoon ei tule kynnystä ja useassa mallissa Liune ovi liukuu kokonaan rakenteen sisään, jolloin koko tila on käytettävissä vapaasti.


Lue lisää liukuovista
Tilaratkaisu Liune liukuovikokonaisuudella.Tilaratkaisu Liune liukuovikokonaisuudella.

Liukuovet toimitetaan asennusvalmiina

Liune on asennusvalmis toimituskokonaisuus, jossa pala väliseinärunkoa toimitetaan valmiiksi kasattuna elementtinä työmaalle, tämä nopeuttaa ja helpottaa asennusta paikan päällä. Elementissä on valmiina kaikki liukuovessa tarvittavat kiskot ja ohjaimet. Ovilevy ja karmit toimitetaan yhdessä muiden pintamateriaalien kanssa.

Liukuovet saatavana myös pariovina.Liukuovet saatavana myös pariovina.
Perinteinen valkoinen liukuovi.Perinteinen valkoinen liukuovi.
Liune-elementti asennetaan helposti paikalleen kokonaisuutena väliseinän runkorakenteen asentamisen yhteydessä ja levytetään tämän jälkeen kuten normaali seinärakenne. Oven voi valita muun sisustuksen mukaan. Valikoima on modernista klassikkoon tai voit painattaa oman kuvasi, joten varmasti kaikille löytyy mieleinen liukuovi.

Kuinka paljon tilaa tarvitaan oven molemmille puolille ja ylös?

Seinärungon ja elementin asennusvara on 15-40 mm. Perusmitta on että elementti vie tuplaleveyden siitä mikä on oviaukon koko. Korkeudessa ei tarvitse huomioida kuin 100 mm asennusvaran kanssa.

Liukuovivaihtoehto persoonallisempaan kotiin.Liukuovivaihtoehto persoonallisempaan kotiin.

Millaisina osina tuote toimitetaan?

Liune runko tulee valmiiksi kasattuna elementtinä ja mahtuu sisään korjauskohteissakin. Elementin siirrossa pitää olla kaksi henkilöä. Ovi tulee omana pakettina ja karmit omanaan.

Liukuovivalikoima on kattava.Liukuovivalikoima on kattava.

Liukuovien valmistaja

Liunen taustalla on Aulis Lundell Oy, joka syntyi rakkaudesta teräkseen yli kolmekymmentä vuotta sitten. Toiseen sukupolveen edennyt perheyritys on vuosien aikana jättänyt jälkensä kevytrakentamisen historiaan. 2000-luvulla yritys on laajentanut tuotantoaan väliseinärangoista ja profiileista asumisen ja sisustamisen ratkaisuihin. Näistä esimerkkinä on innovatiivinen Liune.
Aulis Lundell Oy
Myyntikonttori:
Turuntie 198
03100 Nummela
 
Julkaistu
8.3.2013