• Etusivu
  • LVI

Keskuspölynimuri Puzer Aino

Uudenlaista designia ja viimeisintä teknologiaa

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö KP-Tekno Oy
Päivitetty 12.12.2013
20133_34126.jpg

Keskuspölynimuri on yhä useamman valinta. Rakennat itse tai muutat valmiiseen, keskuspölynimurin asennus hoituu helposti. Käyttö on vaivatonta ja imurointiääni hiljainen. Raikas sisäilma kuuluu jokaiseen kotiin.

Hyödynnä Jäsentukun pakettitarjous Aino keskuspölynimurista!

20133_34127.jpg

Huipputehokas keskuspölynimuri

Aino on tehokkain laite Puzer-imureiden mallivalikoimassa. Sen teho riittää mainiosti suuriinkin koteihin, ja laitteen kapasiteetti isoille perheille. Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota pieneen kokoon, suureen imutehoon, pölypussin kokoon sekä huollon helppouteen. Puzer Ainossa on keskusyksikköön integroitu imurasia, joka usein tuo säästöä putkiston ja imurasioiden asennuksessa.

Puzerin Aino-mallissa pölyt kerääntyvät pölypussiin, jonka läpi imurin ilmavirtaus kulkee. Pöly tiivistyy ja pussiin mahtuu jopa 2-3 kertaa säiliöimuria vastaava määrä. Imurin imuteho säilyy vakiona siihen asti, kunnes pussi on täynnä. Helppo ja hygieninen käyttää, tiivistynyt pöly ei pölise pussia vaihdettaessa.

Heti käyttövalmis keskuspölynimuri sopii jokaiseen kotiin

Aino sopii erinomaisesti täydentämään uuden talon käyttöteknologiaa, mutta se on helppo jälkiasentaa vanhaankin taloon tai vaihtaa Puzersäiliökoneen tilalle vanhaa imuria uusittaessa. Helppo sijoittaa pieniin tiloihin esim. kodinhoitohuoneeseen, siivouskomeroon tai kodin tekniseen tilaan.

Keskuspölynimuri parantaa siivoustulosta huomattavasti

Paraskaan perinteinen imuri ei riitä tekemään kodista kunnolla puhdasta. Roskan, hiekan ja pölyn lisäksi kodeissamme on pölypunkkeja ja mikropölyä. Perässävedettävän imurin poistopuhalluksen nostattama pöly jää leijailemaan ilmaan ja laskeutuu uudelleen lattioille ja huonekaluille. Keskuspölynimurilla koti on raikkaan puhdas – jokaisen imurointikerran jälkeen.

20133_34129.jpg

Keskuspölynimurin tuoma ilmanpuhtauden laatu korostuu matalaenergiataloissa, joissa perinteinen tuuletus ikkunan kautta on usein rajoitettua. Keskuspölynimuri on suositeltava valinta myös allergiakoteihin.

Info

Info

Miksi keskuspölynimuri?

  • Tehokkaampi imurointitulos perinteisiin imureihin verrattuna
  • Imuroidessa helppo liikkua pelkän letkun kanssa
  • Puhdistaa myös kaikkein pienimmätkin pölypartikkelit
  • Hiljainen käyntiääni takaa käyttömukavuuden
  • Erittäin vähäinen huoltotarve
  • Helppo asennettavuus ja nopea käyttöönotto
  • Edullinen hinta-laatu suhde

Aino keskuspölynimuriin mahtuu uskomaton määrä huonepölyä!

KP-Tekno Oy
LVI
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Sohvan imurointi
Puzer Easy kerrostaloon
Vietämme suurimman osan vuorokaudesta sisätiloissa, joten sisäilman laadulla on erittäin suuri merkitys hyvinvointiimme. Puzer-keskuspölynimuri on kätevä ja tehokas ratkaisu sisäilman laadun parantamiseen. Keskuspölynimuri ei ole alunperin suomalainen keksintö, mutta täällä niiden tuotekehitys on kulkenut pitkin harppauksin eteenpäin. Kehityksen kärkijoukoissa kulkevalla KP-Teknolla on jo viisitoistavuotinen kokemus keskuspölymimurien valmistuksesta. Yrityksen Puzer-mallisto on saavuttanut vankan jalansijan Suomen keskuspölynimurimarkkinoilla, ja Puzerit tunnetaan myös eri puolilla Eurooppaa sekä Japanissa ja Kiinassa.Lisätietoa keskuspölynimureista...Puzer Easyn voit hankkia myös Jäsentukusta...Perinteiset Puzer-keskuspölymimurit soveltuvat käytettäviksi omakoti-, rivi- ynnä muissa pientaloissa, joissa tavallista imuria käytettäessä ongelmaksi muodostuva mikropöly johdetaan poistoilmaputkiston kautta suoraan ulkoilmaan. Uusinta mallia, Puzer Easyä, voidaan käyttää myös kerrostaloissa sijaitsevissa asunnoissa ja toimistotiloissa, koska se ei vaadi imu- eikä poistoilmaputkistoa. Poistoilma johdetaan täysin puhdistettuna siihen tilaan, johon imuri on asennettu.
Perhe yhdessä sohvalla
Puhtaampi koti - mikrohiukkaset pois sisäilmasta
Vietämme päivittäin lähes 90 % ajastamme sisätiloissa. Työpaikoilla on kiinnitetty huomiota sisäilman laatuun jo pitkään, koska sen on todettu vähentävän ihmisten sairastelua ja parantavan työtehoa. Sen sijaan koti-ilman laatu on jäänyt pienemmälle huomiolle homeongelmaisia koteja lukuun ottamatta. Keskuspölynimuri on yksi ratkaisu parantamaan sisäilman laatua ja tekemään kodistasi miellyttävämmän ja terveellisemmän ympäristön.
Tyttö nojaa sohvaan
Keskuspölynimurin toimintaperiaate
Kun käyttäjä liittää letkun imurasiaan, lähtee imurasialta sähköinen viesti keskusyksikölle laitteiston käynnistämistä varten. Keskusyksikkö käynnistyy ja järjestelmän synnyttämä alipaine aiheuttaa imun runkoputkistossa. Keskusyksikkö on toiminnassa niin kauan, kunnes letku irroitetaan imurasiasta. Kehittyneimmät keskuspölynimurit ovat varustettavissa myös kahvakäynnistyksellä.Yhdellä imurasialla jopa sata neliötäImuroidessa käytetään yleisesti 8 metrin pituista kevyttä letkua, joka ylettyy jopa 100 m² kokoisen alueen siivoamiseen. Imurasiat ovat tyylikkään huomaamattomia ja ne suositellaan asennettavaksi käytön kannalta parhaaseen paikkaan noin metrin korkeudelle.
201811_55521.jpg
Säästä rahaa ja hanki puhallusvillat helposti katollesi
Kuten tiedetään, lämmin ilma nousee ylöspäin. Mikäli katto on huonosti eristetty, on lämpövuoto itsestäänselvyys. Katon kautta saattaa poistua jopa viidesosa kodin lämmöstä. Miksi siis heittää selvää rahaa hukkaan?Yläpohjan lisälämmöneristys on helppo tapa lisätä kodin energiatehokkuutta. Samalla on helppo katsastaa yläpohjan tila, sillä lisälämmöneristettä laitettaessa katolla on kuitenkin käytävä, jotta tietää vanhan eristeen paksuuden, tilan ja materiaalin. Kun katolle kiipeää, on hyvä samalla myös katsoa, ovatko lvi-putket kondenssieristettyjä.Jos katosta löytyy höyrynsulussa tai läpivienneissä vuotoja, tulee ne paikantaa. Huonokuntoinen lämmöneriste on parempi poistaa, sillä seasta voi löytyä esimerkiksi hiirenpesiä. Purueristeen päälle paloeristeeksi laitettu hiekka tai sekaeriste on myös parempi poistaa ennen lisälämmöneristystä.
Mies tutkii talon rakenteita
Mursimme katto­remonttien myytit - kuuntele uusi podcast
Voiko katto muka olla korjauksen tarpeessa, vaikka vesi ei tule sisään? Listasimme neljä yleistä kattoremontteihin liittyvää myyttiä ja mursimme ne.
20098_17880.jpg
Aluskate - vain välttämätön paha?
Aluskatteen tarpeesta ja tärkeydestä ollaan montaa mieltä. Monille se on vain välttämätön paha, ja pakollinen kuluerä, josta halutaan säästää. Siksipä helposti tulee valittua se halvin muovikalvo mitä kaupasta löytyy. "Eihän se edes näy mihinkään sen jälkeen, kun vesikate on asennettu!" "Sehän on vain rakennusaikainen suoja, eikö kevytpressukin riittäisi?"Totuus on kuitenkin toinen: aluskatteella on useita tärkeitä tehtäviä. Ensinnäkin se ohjaa vesikaton raoista tai vauriokohdista läpi pääsevän kosteuden turvallisesti pois rakennuksesta. Toiseksi se huolehtii asuintiloista tulevan kondensoituvan vesihöyryn poistosta alusrakenteita ja lämmöneristeitä kastelematta. Lisäksi aluskate toimii rakennusaikaisena suojana, mutta vain väliaikaisesti. Vesikate suositellaan aina asennettavaksi mahdollisimman pian rakennuksen päälle.Lisätietoa Icopalin aluskatteista...

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton