Keskuspölynimuri Puzer Aino
- uudenlaista designia ja viimeisintä teknologiaa

Keskuspölynimuri on yhä useamman valinta. Rakennat itse tai muutat valmiiseen, keskuspölynimurin asennus hoituu helposti. Käyttö on vaivatonta ja imurointiääni hiljainen. Raikas sisäilma kuuluu jokaiseen kotiin.

Hyödynnä Jäsentukun pakettitarjous Aino keskuspölynimurista!

Huipputehokas keskuspölynimuri

Aino on tehokkain laite Puzer-imureiden mallivalikoimassa. Sen teho riittää mainiosti suuriinkin koteihin, ja laitteen kapasiteetti isoille perheille. Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota pieneen kokoon, suureen imutehoon, pölypussin kokoon sekä huollon helppouteen. Puzer Ainossa on keskusyksikköön integroitu imurasia, joka usein tuo säästöä putkiston ja imurasioiden asennuksessa.

Puzerin Aino-mallissa pölyt kerääntyvät pölypussiin, jonka läpi imurin ilmavirtaus kulkee. Pöly tiivistyy ja pussiin mahtuu jopa 2-3 kertaa säiliöimuria vastaava määrä. Imurin imuteho säilyy vakiona siihen asti, kunnes pussi on täynnä. Helppo ja hygieninen käyttää, tiivistynyt pöly ei pölise pussia vaihdettaessa.

Heti käyttövalmis keskuspölynimuri sopii jokaiseen kotiin

Aino sopii erinomaisesti täydentämään uuden talon käyttöteknologiaa, mutta se on helppo jälkiasentaa vanhaankin taloon tai vaihtaa Puzersäiliökoneen tilalle vanhaa imuria uusittaessa. Helppo sijoittaa pieniin tiloihin esim. kodinhoitohuoneeseen, siivouskomeroon tai kodin tekniseen tilaan.

Keskuspölynimuri parantaa siivoustulosta huomattavasti

Paraskaan perinteinen imuri ei riitä tekemään kodista kunnolla puhdasta. Roskan, hiekan ja pölyn lisäksi kodeissamme on pölypunkkeja ja mikropölyä. Perässävedettävän imurin poistopuhalluksen nostattama pöly jää leijailemaan ilmaan ja laskeutuu uudelleen lattioille ja huonekaluille. Keskuspölynimurilla koti on raikkaan puhdas – jokaisen imurointikerran jälkeen.

Keskuspölynimurin tuoma ilmanpuhtauden laatu korostuu matalaenergiataloissa, joissa perinteinen tuuletus ikkunan kautta on usein rajoitettua. Keskuspölynimuri on suositeltava valinta myös allergiakoteihin.

Miksi keskuspölynimuri?

  • Tehokkaampi imurointitulos perinteisiin imureihin verrattuna
  • Imuroidessa helppo liikkua pelkän letkun kanssa
  • Puhdistaa myös kaikkein pienimmätkin pölypartikkelit
  • Hiljainen käyntiääni takaa käyttömukavuuden
  • Erittäin vähäinen huoltotarve
  • Helppo asennettavuus ja nopea käyttöönotto
  • Edullinen hinta-laatu suhde

Aino keskuspölynimuriin mahtuu uskomaton määrä huonepölyä!


 
Julkaistu
12.12.2013