PSR18 LI-2i – uusi tehokas porakone ja akkuruuvinväännin vaativalle

Boschin uutuus PSR 18 LI-2i on kompakti, kevyt ja erittäin tehokas porakone ja akkuruuvinväännin vaativaan käyttöön. 13 mm:n pikaistukka ja iskuporakoneominaisuus takaavat LI-2i:n monikäyttöisyyden. Myös akun litiumionitekniikka tuo runsaasti suorituskykyä ja kestävyyttä: Li-2i:llä voi ruuvata yli 300 ruuvia yhdellä latauksella!

Boschin uuden LI-2i:n tarvikkeiden vaihto on nopeaa ja yksinkertaista Auto-Lock-pikaistukan avulla. Iskuporatoiminnon ansiosta remontoija ei tarvitse enää useita työkaluja. Laitteen eri toiminnot – poraus, ruuvaus ja iskuporaus – ovat valittavissa yhdellä säätörenkaalla, ja laite pystyy koviinkin materiaaleihin, kuten kiveen, tiileen tai metalliin.

Tilaa Jäsentukusta!

Uusi Bosch PSR 18 LI-2i pystyy koviinkin materiaaleihin, kuten kiveen, tiileen tai metalliin.Uusi Bosch PSR 18 LI-2i pystyy koviinkin materiaaleihin, kuten kiveen, tiileen tai metalliin.

Porakone ja akkuruuvinväännin, jossa on optimaalinen voima

Tehokkaan sähkötyökalun voiman saa säädetyksi sopivaksi kaikenkokoisille ruuveille vääntömomentin esivalinnan avulla. Kun valintaa ohjaavan liukukytkimen asettaa porausasentoon, kaksivaihteisen suurtehoplaneettavaihteiston avulla voi porata teräkseen 13 mm:n ja puuhun 35 mm:n reikiä.

Vain puolentoista kilon painoista laitetta on helppo käsitellä vaikeissakin paikoissa. Pehmustettu kahva takaa turvallisen, mutta jämäkän otteen ja portaaton nopeudensäätö helpottaa työskentelyä. Sisäänrakennetun valodiodin ansiosta työstettävä kohde on aina myös hyvin valaistu, olivat työskentelyolosuhteet miten haastavat tahansa.

PSR 18 LI-2i on kevyt ja kompakti akkuruuvinväännin ja porakone.PSR 18 LI-2i on kevyt ja kompakti akkuruuvinväännin ja porakone.

Litiumioniteknologia – maksimaalista kestävyyttä

PSR 18 LI-2i:n kevyt toisen sukupolven litiumioniakku tekee työkalusta kompaktimman ja kevyemmän kuin vastaavat verkkovirtakäyttöiset laitteet. Kehittyneen litiumteknologian ansiosta laite on aina käyttövalmis, ja lataus ei purkaudu säilytyksen aikana. Elektronisen kennojen suojauksen (ECP) ja älykkään virranhallintajärjestelmän ansiosta vaihdettavassa litiumioniakussa on perinteisiin NiCd-akkuihin verrattuna runsaasti enemmän tehoa. Akun varaustila on nähtävissä laitteen led-näytöllä työskentelyn aikana.
Bosch-akkuiskuporakoneen ja ruuvinvääntimen PSR 18 LI-2i:n akku on yhteensopiva Boschin sähkö- ja puutarhatyökaluja sisältävän 18 V:n litiumioniakkutuoteperheen kanssa. Tuoteperheeseen kuuluvat laitteet tunnistaa Power4All-logosta.

PSR 18 LI-2i - tekniset tiedot

Akkutyyppi / Jännite: Li-ion / 18 V
Iskuluku: 22.500 iskua minuutissa
Ruuvin maks. halkaisija: 10 mm
Maks. vääntö: 54 NM
Kierroslukualue: 0-440/0-1650
Vaihteita: 2
Latausaika: 1 h
Paino akun kanssa: 1,5 kg

Kapasiteetti:
  • Teräs 13 mm
  • Puu 35 mm
  • Tiiliseinä 15 mm

Bosch PSR 18 LI-2iBosch PSR 18 LI-2i
 
Päivitetty
11.3.2013