Pisla HTT tulisijatuotteet – suunniteltu toimimaan kotonasi

Tulisijalla on monenlaisia käyttömahdollisuuksia. Joku voi käyttää tulisijaa silloin tällöin tunnelman luomiseen. Joku toinen voi polttaa kunnon tulet päivittäin asunnon lämmittämiseen. Tulisijatuotteet viimeistelevät tulisijan.

Pislan HTT-luukkujen laajasta mallivalikoimasta löytyy tyylikäs luukkusarja joka tulisijaan. Luukkujen läpi on kaunis näkymä elävään tuleen. Samalla tuli antaa nopeaa säteilylämpöä huoneeseen sekä luo ympärilleen viehättävän valon ja varjojen leikin.

Luukkujen vedonsäätötoiminnot mahdollistavat juuri oikeanlaisen ilmamäärän säätämisen, jotta palaminen olisi tehokasta ja puhdasta. Näin tulisija antaa paljon nopeaa säteilylämpöä sekä varaa paljon lämpöä massaansa ja luovuttaa sitä pitkän aikaa.

Osta takkaluukku Rakentaja.fi-verkkokaupasta!

Osta uunineduslasi!
Pislan tulisijatuotteiden 300-sarjalaiset on saatavana myös satiininmustana! 
Pislan tulisijatuotteiden 300-sarjalaiset on saatavana myös satiininmustana!

Pisla tulisijatuotteiden HTT 300 sarja

Perinteisesti takkaluukut ovat valmistettu valuraudasta sen hyvän lämmönkeston takia. Nykyään takkaluukkuja valmistetaan myös teräksestä ja näin voidaankin saada aikaan kevyempi ilme luukulle. Teräksen käyttö luukussa asettaa kuitenkin erityisvaatimuksia luukun rakenteelle, koska teräksen taipuminen kuumentaessa täytyy olla hallittua.

Pislan 300-sarjan teräsluukussa taipumisilmiö on minimoitu ja luukkuja on kestotestattu todellisen puulämmittäjän tulisijassa päivittäisessä lämmityskäytössä jo useamman talvikauden ajan – ilman ongelmia. Pinnoitteena teräsluukussa on korkeita lämpötiloja kestävä keraaminen maali. Pisla HTT-luukut on suunniteltu toimimaan, kestämään ja näyttämään hyvältä jokapäiväisessä käytössä.

Pislan 300-sarjan teräsluukussa taipumisilmiö on minimoitu ja luukkuja on kestotestattu todellisen puulämmittäjän tulisijassa päivittäisessä lämmityskäytössä jo useamman talvikauden ajan – ilman ongelmia.Pislan 300-sarjan teräsluukussa taipumisilmiö on minimoitu ja luukkuja on kestotestattu todellisen puulämmittäjän tulisijassa päivittäisessä lämmityskäytössä jo useamman talvikauden ajan – ilman ongelmia.

HTT 300 sarjan uudet isot lasiluukut

Teräksiset, todella sirot HTT 300-sarjan uutuusluukut ovat vaihtoehto perinteiselle valurautaluukulle. Luukuissa on korkeita lämpötiloja kestävä keraaminen pinnoite. Luukun mitat ovat 700 x 410 (773 x 483) mm.

Lasiluukun värivaihtoehdot ovat satiinikromi, satiinimusta ja satiiniharmaa.Lasiluukun värivaihtoehdot ovat satiinikromi, satiinimusta ja satiiniharmaa.

Pislan 300-sarjalaiset myös satiininmustana

Luukut voidaan asentaa sekä oikea- että vasenkätisesti. Luukut ovat tiivistettyjä ja niissä on lähes huomaamaton vedonsäätö sekä ylä- että alareunassa.

Jokainen luukku on yksilöllisesti koottu ja tarkastettu tehtaalla sen moitteettoman toiminnan ja pitkän käyttöiän takaamiseksi. Pislan 300-sarjalaiset on saatavana myös satiininmustana! Kaikki Pislan tulisijatuotteet suunnitellaan Pislalla alusta loppuun.

Pislan tulisijatuotteisiin kuuluu myös satiininmusta noki- ja tuhkaluukku.Pislan tulisijatuotteisiin kuuluu myös satiininmusta noki- ja tuhkaluukku.

Uunineduslasit

Uunineduslasit ovat karkaistua ns. turvalasia. Uusi 6 mm paksu lasi on entistäkin kestävämpi, erityisesti jos alusta ei ole aivan tasainen.

Pislan uutuus, uunineduslasit.Pislan uutuus, uunineduslasit.

Kuinka lämmität oikein:

  • polta aina kuivaa puuta
  • älä käytä tulisijaa roskien polttopaikkana
  • hyvään lämmittämiseen riittää parin pesällisen tehokas polttaminen
  • lado puut vaakaan ja sytytä puut päältä pienellä liekillä
  • lasiluukut pysyvät puhtaampina, kun puut ovat väh. 20 cm päässä lasipinnoista
  • anna palamiselle ilmaa

Tunnelmallisia lämmityshetkiä!
 
Julkaistu
2.3.2015