Tervetuloa tutustumaan Porin Keittiömaailmaan viikonloppuna!

Keittiömaailma on viime vuosina kasvanut Suomen monipuolisimmaksi keittiöiden ostopaikaksi. Keittiömaailmoiden 14 suurmyymälän verkko tarjoaa laajaa tuote- ja palveluvalikoimaa rakentajille, remontoijille sekä ammattirakentajille. Porin Keittiömaailma palvelee osoitteessa Itäkeskuksenkaari 3, Pori.

Suuntaa askeleesi Porin Keittiömaailmaan nyt lauantaina. Myymälä avoinna 27.4. klo 10-15. 100:lle ensimmäiselle Suomalainen koti 2 -sisustuskirja (1 kirja /asiakas) kuponkia vastaan (arvo 68 €).

Tulosta kuponki tästä!

Palveleva monien merkkien keittiömyymälä

Keittiömaailmalla on ollut myymälä Porissa noin 5 vuotta. Porin Keittiömaailma on monipuolinen, ammattitaitoinen ja palveleva monien merkkien keittiömyymälä. Keittiömaailmasta saat saman katon alta kaiken, mitä keittiöösi tarvitset: laajan mallistovalikoiman, suunnitteluavun, kodinkoneet, kalusteet, hanat, tasot, asennuksen tai vaikkapa koko remontin.

Lue lisää Keittiömaailman palveluista

Myymälän sisääntulo toivottaa asiakkaan tervetulleeksi.Myymälän sisääntulo toivottaa asiakkaan tervetulleeksi.

Porin Keittiömaailman henkilökunta: Taru Supinen, Janne lehtonen, Ville Nieminen sekä Suvituulia Lehto.Porin Keittiömaailman henkilökunta: Taru Supinen, Janne lehtonen, Ville Nieminen sekä Suvituulia Lehto.

Esillä lukuisia valmiita mallikeittiöryhmiä

Myymälässä on esillä lukuisia valmiita keittiöryhmiä, täysin toimiva testikeittiö sekä kylpyhuoneryhmiä, kodinhoitohuoneita ja säilytysjärjestelmiä. Keittiömaailman edustamien keittiöiden, A la Carten, Parman ja Petran, laadun takaa kotimainen tuotantoprosessi, joka ottaa huomioon kestävän kehityksen periaatteet.

Kaikissa mallikeittiöissä on esillä kyseisten kokonaisuuksien hinnat ja hintoihin on myös eritelty kaikkien osien hinnat. Myymälässä on esillä lähes kaikkien johtavien kodinkonetoimittajien kodinkoneet. Keittiömaailman suunnittelija auttaa sopivimman konepaketin valinnassa ja varmistaa integroitujen koneiden ja kalusteiden yhteensopivuuden sekä riittävän ilmankierron.

A la Carte-keittiö.A la Carte-keittiö.

A la Cartea, Parmaa vai Petraa?

Keittiöt ovat ryhmitelty merkkien mukaan, eli esimerkiksi kaikki A la Carten kokonaisuudet ovat vierivieressä, jotta niitä on helppo vertailla keskenään.

A la Carte –keittiökalusteet luovat makusi mukaisen maailman: laadukkaan, tyylikkään ja viimeistellyn. A la Carte -keittiökalusteet tarjoaa kotiisi huippulaatua kansainvälisten trendien ytimessä.

Petra -keittiökalusteet on toimiva valinta suomalaiseen makuun. Petran kestävät ja ajattomat ratkaisut tulevat kotimaiselta valmistajalta.

Parma keittiökalusteet antaa sinulle luvan päästä helpolla! Nuorekas, ennakkoluuloton, rohkea ja kokeileva superkeittiö Parma on syystäkin Suomen suosituin keittiömerkki.

Parman kaksi mallikeittiötä.Parman kaksi mallikeittiötä.

Keittiösuunnittelussa lähdetään liikkeelle asiakkaan tarpeista ja toiveista

Porin Keittiömaailmassa, kuten kaikissa muissakin Keittiömaailman myymälöissä Suomessa, lähdetään keittiösuunnittelussa liikkeelle asiakkaan tarpeista ja toiveista. Alkukartoituksessa mittaillaan, punnitaan ja katsastetaan vaihtoehdot – ja ennen kaikkea mietitään yhdessä, millaisen keittiön sinä haluat.

Kolmiulotteiset keittiösuunnitelmat toteutetaan Winner 3d-suunnitteluohjelmalla. 3d -ohjelmalla saadaan luotua todelliset kuvat tilasta, oikeanlainen valaistus ja kaikki yksityiskohtaiset detaljit eri suunnista. Keittiömaailman tavoitteena on saada yhdessä suunnitellen kaikki kerralla kuntoon asiakkaan toiveiden mukaan. Suunnitelmia muutetaan reaaliajassa tietokoneella ja asiakas näkee koko ajan mitä tapahtuu ja miellyttävätkö ratkaisut.

Kaikki eri ovimallit, vetimet ja muut materiaalit esillä myymälässä ja niitä on mahdollisuus saada myös ”kotisovitukseen”, jotta tuotteen näkee oikeassa ympäristössä. On myös aivan tavallista, että myymälässä kierretään keittiön ovi kädessä ja sovitetaan sitä erilaisiin kokonaisuuksiin, kertovat kauppiaat.

Myymälästä saat tarvittaessa myös sisustussuunnittelun.

Myymälässä on laaja valikoima materiaaleja.Myymälässä on laaja valikoima materiaaleja.

Esittelypäiviä ja tapahtumaviikonloppuja

Myymälästä löytyy myös lasten leikkihuone, joka onkin hyvin suosittu pikkuväen keskuudessa. Leikkihuone onkin kätevä, kun vanhemmat suunnittelevat keittiötä, niin samaan aikaan lasten aika kuluu kuin siivillä vaikkapa piirrettyjä katsellessa.

Myymälässä järjestetään myös esittelypäiviä ja tapahtumaviikonloppuja. Silloin tällöin paikalla on myös kokki, joka kokkailee mallikeittiöissä.

Yksi Petran mallikeittiöistä myymälässä.Yksi Petran mallikeittiöistä myymälässä.
Myymälää ja sen palveluita esittelivät kauppiaat Ville Nieminen ja Janne Lehtonen, suunnittelija/myyjä Taru Supinen sekä Novart Oy:n toimitusjohtaja Erkka Lumme.

Porin Keittiömaailma avoinna: ma-pe 10-18, la 10-14.

Osoite:
Itäkeskuksenkaari 3
28130 Pori

Tervetuloa!

Tulosta kuponki tästä!
Toimitusjohtaja Erkka Lumme.Toimitusjohtaja Erkka Lumme.
 
Julkaistu
22.4.2013