Tulikiven uudessa Kide-takkauunissa on
Figure-pinnoite

Tulikivi Figure -pinnoite on uudenlainen pintamateriaali tulisijoissa. Se mahdollistaa erilaiset, persoonalliset pintastruktuurit tulisijan pinnalla. Kide 2 -takkauunin pinta muodostuu nimensä mukaisesti kolmiulotteisesta kidekuvioinnista. Tulisijaa on saatavissa valkoisena sekä tummanharmaana.

Lisätietoa Tulikivi-tulisijoista

Kide 2 valkoinenKide 2 valkoinen

Vuolukivinen sisärunko ja pinnalla Tulikivi Figure -pintamateriaali

Kide 2 -takkauunissa vuolukivinen sisärunko ja pinnalla Tulikivi Figure -pintamateriaali, joka on ainutlaatuinen, tulenkestävästä valumassasta ja vuolukivestä muotoon valettu kuorimateriaali. Tulikivi Figure kestää kosketuksen ja ennen kaikkea katseet. Kidemäinen pintastuktuuri antaa Kide 2 -takalle ainutlaatuisen ilmeen, jota voi korostaa esimerkiksi valaisimilla. Pintakuviota voi itse muuttaa vaihtamalla valaistuksen suuntaa ja voimakkuutta. Mitä viistompi valo, sitä vahvemmin kidekuvio erottuu.

Luukussa on ilmanoton säätelyyn perustuva palamisenohjaustoiminto

Kide 2 -tulisijassa, ei ole lainkaan niiden visuaalista ilmettä rikkovia näkyviä ilmanottoaukkoja eikä
tuhka- ja nuohousluukkuja. Kahva on integroitu osaksi luukun alareunaa upottamalla se tyylikkäästi luukun pinnan tasoon. Luukussa on helppokäyttöinen ilmanoton säätelyyn perustuva palamisenohjaustoiminto, ja luukun lasin rasterointi kehystää kevyesti näkymää tulipesään.

Tulikiven tulisijat ovat vähäpäästöisiä tulisijoja, joiden hyötysuhde on korkea

Tulikiven tulisijat täyttävät maailman tiukimmat ympäristömääräykset. Maailman suurin lämpöä varaavien tulisijojen valmistaja, suomalainen Tulikivi Oyj on yhtenä alan edelläkävijöistä sitoutunut puhtaamman polttotekniikan edistämiseen tuotekehityksessään sekä suunnittelemaan vähäpäästöisiä tulisijoja, joiden hyötysuhde on korkea.

Erinomainen energiatehokkuus ja tutkitusti alhaiset päästöt ovat tehdasvalmisteisten Tulikivi-takkojen selviä etuja paikalla muurattaviin tulisijoihin verrattuna. Tulikiven teknologia on hyväksytty ympäri maailmaa, ja yhtiön tuotteet läpäisevät maailman tiukimmat päästönormit.

Jätä yhteydenottopyyntö Tulikiven edustajalle

Voit jättää Rakentaja.fi-palvelun kautta yhteydenottopyynnön lähimmälle Tulikiven edustajalle. Täytä alla oleva lomake, niin Tulikiven asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä.

Jätä yhteydenottopyyntö tästä
 
Julkaistu
14.2.2013