Teräskatto – huolettoman korjaus- ja uudisrakentajan valinta

Jos mietit kotiisi uuden katon hankkimista, teräskate on ylivoimainen vaihtoehto. Keveytensä ansiosta sen voi huoletta asentaa vanhaan taloon kuormittamatta liikaa katon rakenteita. Helpoin tapa on jättää koko projekti Ruukin hoidettavaksi. Täyden palvelun kattopakettimme sisältää kaiken, mitä uuden katon asentamiseen tarvitset: teräskatteet, turvalliset ja yhteensopivat kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmän sekä tarvittaessa myös asennuksen.

Suunnittelitpa sitten uuden kodin rakentamista tai vanhan remontoimista, Ruukin suomalainen teräskatto on pitkäikäinen sijoitus. Teräskatteemme istuvat erinomaisesti eri talotyyppeihin ja ne on suunniteltu vaativiin pohjoismaisiin oloihin. Ne kestävät vuodenaikojen vaihtelut kesäkuumasta syyssateisiin ja talven paukkupakkasiin.

Jätä yhteydenottopyyntö uudesta katosta Ruukille

Lue lisää Ruukin kattoratkaisuista

Pitkäikäinen ja helppohoitoinen teräskatto

Uusi teräskatto parantaa talosi ilmettä ja nostaa kotisi arvoa. Ruukin teräskatto on tiivis ja helppohoitoinen. Kattomme on valmistettu Suomessa ja niillä on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu -alkuperämerkintä. Ruukin mallistosta löytyy helposti näyttävä ja edustava vesikatto erilaisiin tarpeisiin.

Ruukin muotokatteet

Tiilikuvioitujen muotokatteiden mallistosta löydät nyt useita eri vaihtoehtoja: korkeaprofiilinen Elite, suosituin mallimme Tiilikainen sekä uutuustuotteemme Finnera ja Finnera Plus.

Finnera-tuoteperheemme katteissa on ainutlaatuinen taitettu etureuna, joka viimeistelee katon ilmeen näyttäväksi. Etureunataitos on Ruukin kehittämä menetelmä, jota et muilta valmistajilta saa. Finnera-valmispalat voit hankkia suoraan rautakaupan varastosta ja se soveltuu etenkin pieniin kohteisiin. Finnera Plus on tuoteperheen isoveli, joka toimitetaan kohteeseen lappeen mittaan leikattuna.

Ruukin pystysaumakatteet

Ruukki Classic™ muistuttaa muotoilultaan näyttävää, perinteistä pystysaumakattoa. Sen vähäeleisen tyylikäs ja ajaton muotoilu sopii niin rintamamiestaloihin kuin moderneihin kivitaloihin. Tämä teräskate soveltuu myös loiville kattokaltevuuksille.

Ruukilta myös sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet

Ruukin sadevesijärjestelmä ja kattoturvatuotteet täydentävät vesikaton toimivaksi kokonaisuudeksi. Niissä on kiinnitetty erityistä huomiota materiaaleihin, muotoon ja kiinnitykseen.

Sadevesijärjestelmän tehtävä on suojata kotiasi. Käytännöllisyyden lisäksi sillä on myös esteettistä merkitystä, sillä se viimeistelee kattosi ja sen myötä koko kotisi ulkonäön. Ruukin kestävät ja laadukkaat sadevesijärjestelmät täydentävät kattosi toimivaksi ja tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Tehdasvalmisteiset osat ovat mittatarkkoja, tiiviitä ja helppo asentaa. Ne valmistetaan kuumasinkitystä, molemmin puolin maalipinnoitetusta teräksestä.

Ruukin tikkaat, kattosillat ja lumiesteet täyttävät viranomaisten kattoturvatuotteista antamat ohjeet ja määräykset. Tuotteet ovat saatavilla sinkittyinä tai valmiiksi maalattuina.

Jätä yhteydenottopyyntö uudesta katosta Ruukille

Monipuolinen värivalikoima

Ruukin vakiovärien valikoima on kattavan monipuolinen. Värit sopivat luontevasti suomalaiseen ympäristöön ja korostavat erityyppisten rakennusten ominaispiirteitä. Vakiovärejä saa monella eri pinnoitevaihtoehdolla.

 
Julkaistu
4.3.2013