Sisusta Kastelli-kotisi oman makusi mukaan

Collection-sisustus avaimet käteen Kastellin muuttovalmiskoteihin

Muuttovalmiissa Kastelli-kodissa keittiöt, laatoitukset ja lattiapinnat ovat sisustusammattilaisen valitsemat kokonaisuudet. Valmiista sisustuksista on helppo valita mieleinen sisustus kotiin ja muunnella sisätilojen ilmettä omaan makuun sopivaksi. Collection-sisustuksissa on laajat valikoimat laattoja, laminaatteja ja parketteja sekä vaihtoehtoja keittiöihin, takkoihin, saunoihin, kodinkoneisiin, välioviin. Ja kaikki ammattitaidolla valmiiksi asennettuina. Valitse itse tai kysy rohkeasti lisäapua Kastelli-kauppiaaltasi!

Tutustu Kastellin lattiapeliin

Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta
 

1920

Kastellin keittiö on paras osa kotia

Kokkaajan ylpeys ja näyttävä osa sisustusta aivan kodin sydämessä. Valittavissasi on runsaasti erilaisia vaihtoehtoja, joilla luot kotiisi yksilöllisen ilmeen. Keittiöpelillä voit testata miten eri ovimallit, tasot, välitilat ja värit sopivat yhteen. Rakenna keittiöstäsi mieleisesi kokonaisuus.

Tutustu keittiöpeliin

Tilaa Kastelli 2015-taloesite

Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta

1920

Väliovilla sisustukseen ilmettä kotiin

Kastellin kaikkiin talotoimituksiin saat mieleisesi välioven useista vaihtoehdoista. Tutustu väliovilypelin avulla eri välioviin ja huomaa kuinka kodin tunnelma ja ilme muuttuu. Joihinkin huonetiloihin on mahdollista vaihtaa myös pariovi yksiosaisen oven tilalle. Kysy muutosvaihtoehdoista ja täydellinen ovivalikoima Kastelli-kauppiaaltasi.

Tutustu Kastellin väliovipeliin
 

1920
1920

Ideoi ja toteuta oma sisustus vapaasti

Kastelli tarjoaa oman kodin ja huvilan yksilölliseen sisustamiseen laajimmat mahdollisuudet. Peruspaketin ja Viittä Vaille Valmiin ostaja voi ideoida ja toteuttaa oman sisustuksen täysin vapaasti.

Toteuta omat sisustusideasi
Peruspaketin ja Viittä Vaille Valmiin ostaja pääsee käyttämään luovuuttaan ja osaamistaan sisustustöissä. Voit toteuttaa oman sisustuksesi omien ideoittesi mukaan täysin vapaasti: sisustitpa kaakeleilla, sisustustiilillä, paneeleilla, laminaateilla, parketeilla, tapeteilla tai makusi mukaan sävytetyillä maaleilla.

Säästä rahaa tekemällä itse
Kastellin Peruspaketti ja Viittä Vaille Valmis sopii erityisen hyvin niille, jotka haluavat rakentaa ja sisustaa omatoimisesti ja säästää rahaa tekemällä työvaiheita itse tai käyttämällä talkooapua. Peruspaketti ja Viittä Vaille Valmis mahdollistaa myös työvaiheiden teettämisen omilla rakentamisen ja sisustamisen ammattiurakoitsijoilla.

Tutustu muuntelupeliin
 

Toteuta oma sisutuksesiToteuta oma sisutuksesi
 
Julkaistu
7.12.2015