Tervetuloa Suunnittelumessuille
Keittiömaailma Lahteen

Tervetuloa Keittiömaailma Lahteen suunnittelumessuille lauantaina 16.2. klo 10-14 ja sunnuntaina 17.2. klo 11-15. Halusitko tietää, mitä uusi keittiösi maksaa? Ota keittiösi mitat mukaan, niin aloitetaan keittiösi suunnittelu heti. Saat ammattitaitoisen suunnittelupalvelun ja talven parhaat edut!

Suunnitteluajan varaaville lahjaksi aikakauslehti 3 kk! Voit valita mieluisimman lehden seuraavista vaihtoehdoista: Avotakka, Eeva, Kotivinkki, Talo & Koti tai Viherpiha.

Trendit ja vinkit tutuksi ideakierroksilla

Messujen molempina päivinä järjestetään keittiösuunnittelijoiden vetämiä ideakierroksia. Kierrosten aikana kuulet uusimmista keittiötrendeistä ja saat hyödyllisiä suunnitteluvinkkejä. Kierrokset pidetään lauantaina klo 11 ja 13 sekä sunnuntaina klo 12 ja 13. Kierroksen kesto on noin puoli tuntia.

Suunnittelumessuilla paikalla ovat ammattitaitoiset keittiösuunnittelijamme, jotka antava neuvoja ja apua keittiön suunnitteluun. Lauantaina paikalla on myös Novartin asennuspäällikkö Antti Kivistö antamassa vinkkejä keittiön remontointiin ja asennukseen. Tule myymäläämme ja kysy asiantuntijoiden vinkit!

Tapahtuman aikana kauppias Ari Arminen kokkaa Mielen kodinkoneilla varustellussa, toimivassa mallikeittiössämme ja antaa työnäytöksiä kodinkoneiden käytöstä. Tarjolla höyryuunilla ja induktiowokilla valmistettuja maistiaisia sekä erikoiskahvimaistiaisia Mielen kahvikeskuksesta.

Lapset viihtyvät messujen aikana myymälämme leikkipaikalla.

 
Päivitetty
14.2.2013