• Etusivu
  • Talo

Artikelit

Rakentajan toimitus
Julkaistu 08.02.2013
1976_495066416_201241095546.jpg

Näkymä eteisessä: oikealla wc, vasemmalla huone. Ulko-oven vierestä mennään kodinhoitohuoneeseen.

Artikkelit ovat iso osa palvelun sisältöä

Jäsenpalvelut

Artikkeleihin upotetut TV-esitykset ja videot

1976_495066416_201241010242.jpg
Sähkökaapin edustalla johtoviidakko odottelee sijoittumistaan keskukselle.

Ja Video

Osa sisällöstä vain jäsenien näkyvillä

Tämä osa artikkelista vaatii kirjautumisen palveluun.

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20078_6070.jpg
Katto johon voi luottaa
Katto on tärkein osa kodissasi. Siksi ei ole liioiteltua pyrkiä suojelemaan sitä parhaalla mahdollisella tavalla. Jos katto vuotaa, koko rakennus on vaarassa. Viidennen julkisivun valintaan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Kotimaiset korkealuokkaiset Ruukin teräskatot ovat suojanneet suomalaisia koteja jo yli 40 vuoden ajan. Ne istuvat hienosti suomalaiseen maisemaan ja pientaloarkkitehtuuriin.
20223_76675.jpg
Kuinka paljon autotallin rakentaminen maksaa?
Tiedäthän tunteen, kun tilantarve kasvaa, tarvitset säilytystilaa harrastevälineille, erilaisille kulkupeleille ja jonkun nurkkauksen nikkarointia varten ‒ eikä harrastetilakaan olisi pahitteeksi. Valmista ratkaisua ei tunnu löytyvän, joten haluat suunnitella autotallin itse. Onpa kyseessä autotalli, autokatos, halli tai jokin muu piharakennus, pätevät alla esitetyt asiat pääsääntöisesti kaikkeen rakentamiseen. Mitä asioita kannattaa ottaa huomioon suunnitellessa piharakennusta?
202111_73691.jpg
Pieni ja helposti tyhjennettävä mökkivaraaja viimeisteli kesämökin remontin
Merikarvialle meren äärelle 1970-luvulla rakennettu hirsimökki on saanut vuosien varrella lisää mukavuuksia. Tuorein remontti toteutettiin viime kesänä, jolloin keittiö päivitettiin uusilla kalusteilla ja astianpesukoneella. Samalla myös lämminvesivaraaja vaihdettiin uuteen.
20119_27807.jpg
Vesikattoremontin kustannusarvio
Vesikaton uusiminen on tarpeen kun katemateriaali ei enää täytä sille suunniteltuja ominaisuuksia. Kattoremonttia ei ole kuitenkaan syytä lykätä liian pitkälle, ettei remontti laajene myös vesivahinkojen korjaamiseen. RemonttiOptimi ohjelma on suunniteltu auttamaan ja helpottamaan remontoinnin suunnittelua.
20212_68718.jpg
Ajatuksia takan valinnasta, hankinnasta sekä käytöstä
Kesän korvalla kannattaa suunnitella takkaremonttia, takan asennus on nopeaa ja vaivatonta. Mikä olisikaan sen mukavampaa kuin käpertyä pehmeälle sohvalle ja nauttia takan tuomasta lämmöstä ja katsella liekkien iloista tanssahtelua. Takan tuoma lämpö on suloisen pehmeää sekä miellyttävää. Tuollainen lämpö on mahdollista saada aikaan vain puulämmitteisellä tulisijalla. Vuolukivinen takka luovuttaa lämpöä ei vain lämmitettäessä vaan myös pidempään aktiivisen lämmittämisen jo loputtua.
20227_79147.jpg
Tutustu erilaisiin sisustustyyleihin
Kokosimme yhteen omia sisustusaiheisia artikkeleitamme sekä jäsenien Eeva Hauta-Heikkilälle jättämiä sisustuskysymyksiä. Täältä löydät vinkit uusiin sisustustyyleihin ja trendeihin sekä sisustus- ja asennuspulmiin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton