Säästöä ja mukavuutta ekologisilla Nilan-lämpöpumpuilla

Terveellinen ja viihtyisä sisäympäristö on asumisen tärkeä laatutekijä. Ilmanvaihdolla on keskeinen tehtävä hyvän sisäympäristön ylläpidossa. Erilaiset sisäilman epäpuhtaudet ja kosteus pitää saada ulos ja tilalle tarvitaan raitista ilmaa. Koska pääasiallisesti ulkoilma on Suomessa aina sisäilmoja viileämpää, kannattaa ilma lämmittää erikseen ennen kuin se voidaan johtaa sisätiloihin.

Lämmöntalteenottoon (LTO) perustuva lämpöpumppu on tähän tarkoitukseen energiatehokas ratkaisu. Poistoilmalämpöpumpussa ulkoa tuleva raitis ilma johdetaan lämmöntalteenottolaitteeseen, jossa se lämpenee talosta poistettavan ilman lämmöllä ennen siirtymistään huonetiloihin. Poistoilmalämpöpumpulla voidaan talteenotetulla energialla tuottaa myös lämmin käyttövesi edullisesti.

Jätä yhteydenottopyyntö niin Nilanin edustaja ottaa sinuun yhteyttä ja auttaa valitsemaan kohteeseesi sopivan ratkaisun

Kesämökit, omakotitalot, rivitalot, matalaenergiatalot 80–190 m2

Nilan E -poistoilmalämpöpumppu poistaa kostean ja tunkkaisen ilman asunnosta, tuoden tilalle raikasta ja puhdasta ilmaa. Tehokas suodatus poistaa samalla ilmasta pölyhiukkaset, kosteuden ja hajut ja pitää huolen, että sisäilma on aina miellyttävää ja puhdasta – myös allergikon tarpeisiin.

Nilan E vaihtaa ilmaa jopa 330 m3/h ja soveltuu 80-190 m2:n tiloihin. Poistoilmasta saadaan energiaa noin 6.000 - 11.000 kWh vuodessa. Laitteissa on 180 litran vesivaraaja. Kaikki E-mallit sisältävät CTS600-ohjausyksikön.

Passiivitaloihin, Matalaenergiataloihin 85–150 m2

Uusi Nilan Compact P –sarja monipuolinen ratkaisu, jota voidaan muokata asunnon tarpeiden mukaan. Compact P hoitaa rakennuksen ilmanvaihdon lämmöntalteenotolla ja tehokkaalla suodatuksella, käyttöveden lämmityksen sekä tarvittaessa koko asunnon lämmityksen.

Nilan Compact P -sarja on Compact-sarjan seuraava edistysaskel. Se on suunniteltu äärimmäinen energiatehokkuus mielessä, erityisesti passiivitalojen kokonaisratkaisuiksi..

Compact P MLP on tarkoitettu passiivi- ja matalenergiataloihin, joiden lämmitysenergian tarve on niin pieni, että normaalitehoinen maalämpöpumppu olisi ylimitoitettu. Passiivi- ja matalaenergiataloissa vaipan lämpövuoto on olematon, joten maalämpöpumpun tehtäväksi jäisi käytännössä käyttöveden lämmitys.

Compact P -sarjassa yhdistyy koko talotekniikka juuri oikein mitoitettuna. Compact P on paras ratkaisu passiivi- ja matalaenergiataloon.

Kaikki Compact P -mallit sisältävät CTS602-ohjausyksikön.

Compact-hintalaskuri

Saneerauskohteisiin öljyn ja suorasähkön tilalle

VGU poistaa kostean ja tunkkaisen ilman asunnosta, ja käyttää sen energiaa lämpimän veden tuottamiseen. Tehokas suodatus poistaa samalla ilmasta pölyhiukkaset, kosteuden ja hajut, pitäen huolen, että sisäilma on aina miellyttävää ja puhdasta.

VGU kuluttaa lämpimän veden tuottamiseen vain kolmasosan energiaa verrattuna normaaliin käyttövesivaraajaan. Laitteissa on 230 litran käyttövesivaraaja.
Jätä yhteydenottopyyntö niin Nilanin edustaja ottaa sinuun yhteyttä ja auttaa valitsemaan kohteeseesi sopivan ratkaisun

Katso lisätiedot ja tekniset ominaisuudet kaikista malleista

Valintataulukko avuksi

Nilan poistoilmalämpöpumpun valintataulukkoNilan poistoilmalämpöpumpun valintataulukko
 
Julkaistu
4.2.2013