Laaja talomallisto ja yksilöllinen suunnittelujoustavuus

Kastellin talomallisto on taitavasti suunniteltu

Markkinoiden laajimman talomalliston kodit ovat pientalosuunnitteluun erikoistuneiden arkkitehtien taitavasti suunnittelemia. Myös mallien yksilöllinen muuntelu on helppoa. Kastellin arkkitehtien ja rakentamisjärjestelmän avulla myös omien suunnitelmien toteuttaminen sujuu joustavasti ja edullisesti.

Parasta talomalliston suunnittelua

Jokaisella perheellä on uudesta kodistaan tai huvilastaan omat ajatuksensa ja toiveensa. Niiden yhdistäminen rakennuspaikan vaatimuksiin ja realistisiin kustannuksiin edellyttää ammattitaitoista suunnittelua. Taitava arkkitehtisuunnittelu käyttää neliöt tehokkaasti ja minimoi näin rakennuskustannuksia. Kastellin arkkitehdit ovat tuhansien kohteiden kokemuksella luoneet markkinoiden toimivimmat talomallistot, jotka on vuodesta toiseen arvostettu rakentajatutkimuksissa korkeimpaan luokkaan.

Kastelli-rakentajana voit edetä kolmella tavalla:

1. Etsi toiveidesi talomalli

Kastellin monipuolisin talomallisto täyttää useimmin jo sellaisenaan rakentajien yksilöllisimmätkin toiveet. Arkkitehtien suunnittelemien talojen toimivuus on varmaa, jokainen neliö harkittu ja eri malleissa on erilaisia arkea helpottavia yksityiskohtia.

Tutustu Kastellin talomallistoon

Tilaa esite
Kastellin talomallisto suunnitellaan ammattitaitoisesti.Kastellin talomallisto suunnitellaan ammattitaitoisesti.
2. Muuntele yksilölliseksi

Kastellin valmiimmaksi rakentamiin ViittäVailleValmis- ja Muuttovalmis-taloihin on suunniteltu valmiita muunteluratkaisuja, joilla lisäät kotisi yksilöllisyyttä toimivasti ja järkevään hintaan. Peruspakettina toimitettavia talomalleja voit näiden vaihtoehtojen lisäksi muunnella lähes rajattomasti.

Tutustu Muuntelupeliin
3. Toteuta täysin yksilöllisesti

Kastelli tarjoaa järkevimmän vaihtoehdon myös yksilöllistä ja arkkitehtonisesti näyttävää kotia etsiville perheille. Kastellin aluearkkitehdit ovat pientalosuunnittelun ammattilaisia, joiden avustuksella asumistoiveet löytävät konkreettisen muotonsa. Moni-ilmeisempikin koti on joustavasti ja edullisesti toteutettavissa Kastellin ainutlaatuisella rakentamistavalla. Kysy lisää aluearkkitehtien palveluista Kastelli-kauppiaaltasi!

Etsi lähin Kastelli-kauppias

Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta
 
Julkaistu
28.1.2013