Uponor KOTI: täydellinen LVI-suunnitelma uudiskohteisiin

LVI-järjestelmillä on merkittävä vaikutus asumismukavuuteen ja talon toimivuuteen. Uponor KOTI tarjoaa palveluita LVI-järjestelmien suunnitteluun ja hankintaan. Älä tuhlaa energiaa vaan anna ammattilaisten hoitaa homma puolestasi.

Huolellinen suunnittelu on keskeinen osa toimivaa LVI-järjestelmää. LVI-suunnitelma kannattaa hankkia heti, kun talomalli on valittu ja talon rakennuspiirustukset ovat valmiit. Suunnitelmaa tarvitaan rakennusprojektissa alusta alkaen. Uponor KOTI -verkkopalvelusta voit tilata taloosi LVI-suunnitelman, jossa on huomioitu uudet energiamääräykset.

Siirry Uponor KOTI -palveluun ja tilaa LVI-suunnitelma

Mitä LVI-suunnitelma sisältää?

  • Vesi-, viemäri-, lämmitys- ja ilmanvaihtosuunnitelmat, mukaan lukien kvv-asemapiirustus
  • Linjakaavion tarvittaessa
  • LVI-suunnitelmien hyväksyttämisen rakennusvalvonnassa rakennuslupaa varten
  • Kolme sarjaa paperitulosteita, toimitus postitse tilaajalle, sekä piirustukset sähköisessä muodossa
  • Lattialämmityksen termostaattien ja jakotukkien paikat sekä mitoituksen. Erillinen putkituskuva asennusta varten laaditaan asentajalle, mikäli päädytään Uponorin vesikertoiseen lattialämmitykseen.
  • NIBEn lämpöpumpun mitoituksen, mikäli maalämpö on valittu. Muut lämpöpumppumerkit mitoittaa valmistaja.
  • Haja-asutusalueen jätevesijärjestelmän suunnitelma tarvittaessa
  • energiatodistus tarvittaessa

Kuinka tilata LVI-suunnitelma? Onko se kallis?

LVI-suunnitelman tilaaminen on nopeaa helppokäyttöisessä ja selkeässä Uponor KOTI -palvelussa. Rekisteröidyttyäsi käyttäjäksi hyväksyt vain käyttöehdot ja voit aloittaa!

LVI-suunnitelmaa tilatessasi täytät lomakkeessa kysytyt tiedot ja liität mukaan talon .dwg-muotoiset pohja-, leikkaus- ja asemapiirrokset. Ohjelma laskee välittömästi LVI-suunnitelmalle hinnan tekemiesi valintojen perusteella. Ennen lopullista hyväksymistä näet vielä yhteenvedon toimituksen sisällöstä.

Tämän jälkeen lähetät tilauksen. LVI-suunnittelija ottaa sinuun yhteyttä ennen suunnittelun aloittamista, jolloin mahdollisten muutosten tekeminen vielä onnistuu.

LVI-suunnitelman toimitusaika on noin 2-4 viikkoa tilauksesta (toimitusaika-arvio ei sisällä rakennusvalvonnassa kuvien hyväksyttämiseen kuluvaa aikaa). LVI-suunnitelma laskutetaan vasta, kun se on toimitettu sinulle.

Jos LVI-suunnitelma on jo hankittuna..

Uponor KOTI -verkkopalvelussa voit jättää tarjouspyynnön haluamistasi järjestelmistä, olet sitten hankkinut LVI-suunnitelmasi Uponor KOTI -palvelusta tai jostain muualta.

Tarjouksen pyytäminen on yhtä helppoa kuin LVI-suunnitelman tilaaminen. Täytät vain lomakkeen, liität LVI-suunnitelman mukaan ja lähetät tarjouspyynnön. Tämän jälkeen voit seurata tarjouskäsittelyn etenemistä Uponor KOTI -palvelussa.

Lisäksi palveluun avautuu rakennusprojektin päätteeksi sähköinen talokansio, jossa LVI-tekniikkaan liittyvät dokumentit, kuten järjestelmätodistukset sekä käyttö- ja huolto-ohjeet, pysyvät tallessa

Jos et halua hyödyntää verkkopalvelun etuja, mutta haluat silti tarjouksen laadukkaista Uponor-järjestelmistä, voit jättää tarjouspyynnön myös alla olevalla lomakkeella.

Uudisrakentaja - jätä tarjouspyyntö! (Lattialämmitysjärjestelmää varten tarvitsemme vain talonne pohja- ja leikkauskuvat. Muita järjestelmiä varten tarvitsemme LVI-suunnitelman.)

Siirry Uponor KOTI -palveluun ja tilaa LVI-suunnitelma

Uponor KOTI -verkkopalvelu rakentajille ja remontoijille. Verkkopalvelusta voidaan tilata mm. LVI-suunnitelma.Uponor KOTI -verkkopalvelu rakentajille ja remontoijille. Verkkopalvelusta voidaan tilata mm. LVI-suunnitelma.
 
Julkaistu
29.4.2013