Viikon kysymys: Voiko eristeitä asentaa märkään runkoon?

Kysymys:

Puutalon runko pystytettiin marraskuussa vesisadekautena. Nyt seiniin on tuulensuojalevyt ja katon aluskate asennettu. Ikkuna- ja oviaukot ovat auki ja rakennuksen sisällä tietysti jäätä ja lunta.

Puuosat ovat nyt kosteita, voiko seinäeristeitä ja kosteus-sulkua asentaa? Kuivuvatko kosteat puut nyt talvella pakkasessa, jos eristeet asennetaan estämään ilmanvaihtoa? Kattokin puuttuu. Pitäisikö odotella kuivattavia kevätilmoja?
Vastaus:
Olet hyvin normaalin ongelman edessä. Normaali vastauksemme tässä on, että maksat vastaavalle työnjohtajalle huolenpidosta ja...

Vain Rakentaja.fi -palvelun jäsenet voivat lukea tämän artikkelin kokonaan. Kirjaudu palveluun tai liity jäseneksi. Rakentaja.fi-palvelun jäseneksi liittyminen on täysin ilmaista eikä se sisällä henkilöjäsenille kuukausi- tai vuosimaksuja.

Kysy niin vastaamme -palvelu

Palstalla voit esittää rakentamisaiheisia kysymyksiä, joihin alan ammattilaiset vastaavat. Voit myös lukea jo esitettyjä kysymyksiä ja vastauksia. Kysymyksiin vastataan pääsääntöisesti yhden arkivuorokauden kuluessa.

Lue kysymyksiä ja vastauksia tai esitä uusi kysymys

Keskustelupalsta

Osa artikkelista on tarkoitettu vain jäsenillemme

Kirjaudu palveluun tai liity jäseneksi nähdäksesi artikkelin kokonaan

 
Julkaistu
28.1.2013