STALA*Neo-allasperhe kestää käytön ja katseet

Helppohoitoinen STALA*Neo-allasperhe kestää käytön ja katseet. Neo on modernin linjakas, viimeistelty joka kulmasta. Vakiovarusteina ovat hanareiät ja vaijeripohjaventtiili. Valikoimassa on kahdeksan mallia, laskutasolla ja ilman. Mukana Combo keittiötasoista tuttu allasyhdistelmä - 50 ja 17 cm altaat.

Neo on suunniteltu kodin monipuolisiin tarpeisiin.Neo on suunniteltu kodin monipuolisiin tarpeisiin.

Neossa on enemmän Stalan lujaa terästä, se on suunniteltu kodin monipuolisiin tarpeisiin. Tarkkaan harkitut yksityiskohdat lisäävät käytännöllisyyttä, täydellinen Stala keittiövarusteiden yhteensopivuus lisää mahdollisuuksia rajattomasti. Neo*MONO-reuna-altaat ovat helppo asentaa ja sopivat kaikkiin asennustapoihin: päältä-, alta- ja huullosasennukseen. Erinomainen hanatuki mahdollistaa korkean hanan asennuksen. Allas on nykyaikaisesti perinteinen. Allas soveltuu niin keittiöön, kodinhoitohuoneeseen kuin pihakeittiöönkin.

Stala Ease MONOreuna-altaat sopivat kaikkiin asennustapoihin.Stala Ease MONOreuna-altaat sopivat kaikkiin asennustapoihin.

Ease laajentui iisisti

Minipöytien klassikon saat nyt puolitoista- ja kaksialtaisena ilman laskutasoa. Halutessasi minimoida teräksen määrän keittiössä altaista tinkimättä on valintasi iisi - Ease.

Ease MONOreuna-altaat - yksi reunamuoto, joka sopii kaikkiin asennustapoihin. Puhdaslinjainen Ease on todellinen keittiön monitoimiallas. Malliston varusteet, silikonialusta, lämpökäsitelty puuleikkuulauta sekä silikonireunustetut huuhtelu- ja valutusastia tuovat keittiöön käytännöllisyyttä. Varusteet sopivat niin ruuanlaittoon, pesemiseen, valuttamiseen, säilytykseen kuin tarjoiluunkin.

 
Julkaistu
24.11.2014