Tervetuloa Sovella-tuotteiden esittelypäiville!

Esittelypäivä K-rauta Joensuu

Haluatko uusia kotisi säilytysjärjestelmän tai rakentaa aivan uuden? Tule tutustumaan Sovella@home-tuotteisiin Sovellan ja K-rauta Joensuun järjestämään esittelyyn K-rauta Joensuun liikkeessä lauantaina 23.2.2013.

Kotimainen Sovella on suunniteltu suomalaisten säilytystarpeisiin. Sovella-säilytysjärjestelmä muuntuu sopuisasti eteiseksi, vaatehuoneeksi tai varastoksi, josta tavarat löytyvät helposti ja jossa järjestys säilyy. Sovella suostuu mielellään kodin kiintopisteeksi, jossa tavarat ja takit, lapaset ja laukut sekä kengät ja korit löytävät omat paikkansa. Se laajenee, kutistuu ja kasvaa elämäntilanteen ja muuttuvien tarpeiden mukaan myös hyllyiksi, koreiksi, tangoiksi ja tasoiksi.

SM Vaakuna Ralli, Mikkeli

Sovella on jälleen SM-rallin yhteistyökumppani, ja rallipaikkakunnilla järjestetään tuote-esittelyjä tai erikoistarjouksia. Ralli järjestetään Mikkelissä 22.-23.2.


Sovella-hyllyjärjestelmien asiantuntija on mukana kaikilla esittelypäivillä. Hän opastaa myös internetissä toimivan, helpon Sovella Planner -suunnitteluohjelman käytössä.

Ota vaatehuoneesi, eteisesi, autotallisi tai varastosi mitat mukaasi, suunnitellaan sinulle yhdessä tarpeidesi mukaiset, käytännölliset Sovella@home -säilytystilat tai Sovella@garage -hyllystöt.

 
Julkaistu
18.2.2013