Ulko-ovi toivottaa tervetulleeksi

Ulko-ovella on suuri vaikutus talon kokonaisilmeeseen. Oikein valittu ovi tukee talon tyyliä. Oven ulkonäkö ja se, kuinka se sopii talon arkkitehtuuriin ja ympäristöön, kertovat persoonallisesta tyylistäsi ja maustasi. Ulko-ovien värivalikoima on laaja. Tiilenpunainen tai tummanharmaa ovi on näyttävä ja voi tuoda sopivan säväyksen muutoin neutraaliin taloon. Puunystävät voivat valita viilupintaisen oven.

Lue lisää ulko-ovista

CLASSIC C1881 W48. Näyttävä kotimaassa valmistettu Classic-ulko-ovi on tyylikäs ja harkittu pääsisäänkäynti.CLASSIC C1881 W48. Näyttävä kotimaassa valmistettu Classic-ulko-ovi on tyylikäs ja harkittu pääsisäänkäynti.

Ulko-ovi on näkyvä osa kodin julkisivua. Pääsisäänkäynti toivottaa kutsutut vieraat tervetulleiksi ja pitää kutsumattomat ulkona. Lisäksi kotiin tarvitaan usein sivuovi tai takaovi ja terassinovi tai parvekkeenovi. Suomen olosuhteissa lämpö- ja kosteusvaihtelut koettelevat ovien suorituskykyä ja kestävyyttä, joten oven kestävyys, tiiveys ja lämmöneristävyys ovatkin tärkeitä valintakriteerejä. Valitse siis kotiisi JELD-WEN-ulko-ovet, jotka sopivat saumattomasti talosi tyyliin ja vastaavat käyttötarkoituksen vaateisiin. JELD-WEN-ulko-ovet on valmistettu tarkan laadunvalvonnan alaisena. Näyttävyyden lisäksi erityistä huomiota on kiinnitetty ovien turvallisuuteen ja toimivuuteen.

CLASSIC C1881 W91 PARIOVI. Useat ovimallit ovat molemmin puolin kuvioituja, joten ulko-ovi on myös osa harkittua sisustusta.CLASSIC C1881 W91 PARIOVI. Useat ovimallit ovat molemmin puolin kuvioituja, joten ulko-ovi on myös osa harkittua sisustusta.

Valitse hyödyllisyys ulkonäköä unohtamatta

Estetiikka on luonnollisesti tärkeä osa oven valintaa. Voit kuitenkin lisätä uusien ovien tuottamaa hyötyä ottamalla huomioon ovien erilaiset lisäominaisuudet. Et ehkä uskokaan, miten paljon ovi voi vaikuttaa kodin tunnelmaan, äänimaailmaan, turvallisuuteen, valoisuuteen ja rauhallisuuteen – oven sisustuksellista ulkonäköä vaarantamatta. Ovi voi olla niin paljon enemmän.

Oven tekninen suunnittelu ja toteutus määrittävät sen, missä määrin ovi voi vaientaa ääntä, pidätellä paloa tai kestää kosteutta. Ovi ei kuitenkaan kieli ulkonäöllään, onko kyse vakio-ovesta vai huipputeknisestä ovesta. Voit siis samanaikaisesti nauttia tyylikkäistä ulko-ovista ja erikoisovien tarjoamasta mielenrauhasta ja turvallisuudesta.

Oletko panostaja vai pihistäjä sisustusasioissa?

ADVANCE-tuotelinjan korkealaatuiset, näyttävät ja energiatehokkaat ulko-oviratkaisut vastaavat vaativan rakentajan ja sisustajan tarpeisiin. Ovia saa useissa eri väreissä, viilutettuna, erilaisilla laseilla ja lasiaukoilla sekä turvallisuutta ja energiatehokkuutta parantavilla erikoisominaisuuksilla. Clever-tuotelinja tarjoaa edulliset, laadukkaat ja käytännölliset perusulko-ovet ja parveke/terassiovet suomalaiseen kotiin.

Clever-ulko-ovien valikoimaan kuuluu Basic-ulko-ovet ja Basic Balcony -parvekeovet. Ovet ovat CE-merkittyjä ja energiatehokkaita perusovia. ADVANCE-valikoiman Function- tai Classic-ulko-ovi on tyylikäs sisäänkäynti, joka toivottaa kutsutut vieraat tervetulleiksi. Kaikkiin ADVANCE-valikoiman ulko- ja parvekeoviin saa lisäominaisuutena energiapihin Arctic-rakenteen.

Basic-ulko-ovet

Basic-ulko-ovet ovat perinteisesti uritettuja ulko-ovia, jotka sopivat suomalaiseen taloon. Basic-ovet ovat CE-merkittyjä, mikä takaa valmistajan laadun. Basic-ovet muodostavat ulko-ovien sekä parveke- ja terassiovien perusmalliston, joka tarjoaa kaikki suomalaisen kotiin sopivat ulko-ovet.
FUNCTION F2090 VIILU. Function-ulko-ovien kurinalainen, symmetrinen ja geometrinen muotokieli sopii niin moderniin kuin perinteiseen taloon.FUNCTION F2090 VIILU. Function-ulko-ovien kurinalainen, symmetrinen ja geometrinen muotokieli sopii niin moderniin kuin perinteiseen taloon.
_

Function-ulko-ovet

Symmetria on luonteenomaista Function-oville. Ovissa on suuria, joko sileitä tai uritettuja, yhdenmukaisia pintoja. Ovien puhtaat linjat ja kurinalainen muotokieli antavat talolle aistikkuutta ja arvokkuutta. Function-ulko-ovet valmistetaan Suomessa. Niiden yksityiskohdat ovat viimeisteltyjä ja laadukkaita. Kaikkia Function-ulko-ovia saa myös pariovena tai levikkeellisenä ja kaikkia maalattuja ovia on saatavissa myös erikoismitoissa. Function-ulko-oviin saa lisävarusteena energiapihin Arctic-rakenteen, jolloin oven paksuus on 90 mm ja U-arvo perusovea pienempi.

BASIC B0020. Basic-ulko-ovet ovat edullisia ja edustavia perusulko-ovia parhaimmillaan.BASIC B0020. Basic-ulko-ovet ovat edullisia ja edustavia perusulko-ovia parhaimmillaan.

Classic-ulko-ovet

Classic-ovien ilme on haettu 1800-luvun loppupuolen arkkitehtuurista. Lasiruudut, upotukset ja peilit antavat oville ilmeikkyyttä ja sopivat useimpiin ympäristöihin. Elegantit lasiristikot ovat Classic-ovien tyypillisiä tunnusmerkkejä. Uusiin taloihin rakennetaan nykyään tuulikaappien sijaan isoja, avaria eteisiä. Onkin tärkeää, että ovi on edustava molemmilta puolilta, sillä sisäpuoli on osa sisustusta ja ovien väri, kuviointi ja lasiaukot vaikuttavat eteisen tunnelmaan. Classic-ulko-oviin saa lisävarusteena energiapihin Arctic-rakenteen, jolloin oven paksuus on 90 mm ja U-arvo perusovea pienempi.

Pidä tuli loitolla

Palo-ovi estää tulen ja savun leviämistä, jos pahin sattuisi tapahtumaan. VTT:n testaamat paloa eristävien sisä- ja ulko-ovien palonkestävyysaika on 30 minuuttia. Nuo 30 minuuttia voivat pelastaa ihmishenkiä.

ADVANCE-tuotelinja tarjoaa monipuolisen valikoiman paloa ja ääntä eristäviä sisä- ja ulko-ovia; eikä sinun todellakaan tarvitse tinkiä ovien pintavaihtoehdoista tai designista.

JELD-WEN Suomi Oy valmistaa, kehittää ja markkinoi laadukkaita sisäovia, ulko-ovia ja saunanovia suomalaisiin koteihin. Oviasiantuntija JELD-WEN täyttää lisäksi ammattilaisten yksilöllisetkin ovisuunnitelmien toiminnalliset ja visuaaliset edellytykset. www.jeld-wen.fi

CLASSIC C1912 W37. Classic-ulko-ovien kuviointi on elegantin koristeellista ja ilahduttavan yksityiskohtaista – ovet huokuvat 1800-luvun arkkitehtuurin muotokieltä.CLASSIC C1912 W37. Classic-ulko-ovien kuviointi on elegantin koristeellista ja ilahduttavan yksityiskohtaista – ovet huokuvat 1800-luvun arkkitehtuurin muotokieltä.
 
Julkaistu
21.1.2013