Rakenna&Remontoi –tietopaketti

Rakenna&Remontoi –tietopaketti on kooltaan pieni, mutta ominaisuuksiltaan suuri kokonaisuus, jonka avulla niin rakentaja kuin remontoijakin pääsee hankkeensa alkuun ja oikeastaan vähän pidemmällekin. Paketin arvo yli 100 euroa. Paketin saat messuilta kuponkia vastaan.

Tulosta kuponki tästä...


Kattava tietopaketti

Kokonaisuus sisältää saman tietomäärän kuin perinteikäs Rakenna&Remontoi –kirja ja vielä vähän päälle. Tietopaketin lisäksi löydät levykkeeltä lomakearkiston, jota voit hyödyntää hankkeesi eri vaiheissa. Lomakkeet ovat sähköisesti täytettäviä ja tulostettavia.


Arvokkaat hyötyohjelmat

Käyttäessäsi tietopakettia nettiyhteyden kera, löytyvät hyötyohjelmien esittelyt ja linkit internetissä toimiviin ohjelmiin. Ohjelmien käyttö edellyttää veloituksetonta Rakentaja.fi-jäsenyyttä. Lisäksi tarvitset esittelysivulta löytyvän Avainkoodin, jolla saat myös maksulliset ohjelmat käyttöösi veloituksetta.
RemonttiOptimi

RemonttiOptimi kustannusarvio-ohjelman avulla voidaan laskea kokonaisvaltaisesti niin omakotitalojen, kesämökkien kuin osakehuoneistojen korjaustöiden kustannusarvioita. Ohjelma on toteutettu yhteistyössä Tekesin kanssa.

RemonttiOptimi on osa jäsenpalveluitamme. Voit käyttää remonttioptimia remonttisi tarvelaskentaan. Tietopaketin mukana saat määräaikaisen käyttöoikeuden RemonttiOptimiin.

Kustannusarvio-ohjelmaa käytetään netin kautta suoraan Rakentaja.fi-sivuilta ja näin kaikki hinta- ym. päivitykset tulevat välittömästi ilmaantuessaan kaikkien käyttöön. Ohjelma on siis jatkuvasti ajan tasalla.
KotiOptimi

KotiOptimi kustannusarvio-ohjelman avulla voidaan laskea kokonaisvaltaisesti niin omakotitalojen kuin omakotityyppisten kesämökkien kustannusarvioita.

KotiOptimi on osa jäsenpalveluitamme. Voit käyttää ohjelmaa uuden kotisi tarvelaskentaan tai kokeilla erilaisten ratkaisujen vaikutusta kustannuksiin. Tietopaketin mukana saat määräaikaisen käyttöoikeuden KotiOptimiin.

Kustannusarvio-ohjelmaa käytetään netin kautta suoraan Rakentaja.fi-sivuilta ja näin kaikki hinta- ym. päivitykset tulevat välittömästi ilmaantuessaan kaikkien käyttöön. Ohjelma on siis jatkuvasti ajan tasalla.
HuoltoOptimi

HuoltoOptimi on pientalon sähköinen huoltokirja, jota käytetään internetin välityksellä. Ohjelmaa käytetään verkossa omilla tunnuksilla. Huoltokirja on myös koska tahansa siirrettävissä uudelle omistajalle.

Käyttöönotto ja ensimmäinen vuosi on hinnaltaan 50 euroa. Jatkovuodet HuoltoOptimiin ovat vapaaehtoisia ja maksavat ensimmäisen vuoden jälkeen vain 10 euroa/vuosi.

HUOM! Käyttöönotto ja ensimmäinen vuosi on veloitukseton Rakenna&Remontoi -tietopaketin hankkineille.
Kuntokartoitusohjelma

Kuntokartoitusohjelman avulla voi ennakoida tulevia korjaushankkeita. Ohjelmaan syötetään rakennuksen tiedot ja ohjelma arvioi eri rakennusosien korjaustarpeen kiireellisyyttä. Ohjelma on jäsenten vapaasti käytettävissä Rakentaja.fi-sivustolla. Tietopaketista löydät ohjelman esittelyn ja suoran linkityksen ohjelmaan.

Muuta hyödyllistä hankkeen avuksi

Starttipakettiin on koottu esittelyt ja suorat ohjaukset myös myihin hyödyllisiin kokonaisuuksiin, jotka löytyvät Rakentaja.fi-sivustolta. Kokonaisuus siis opastaa myös Rakentaja.fi-sivuston tehokkaaseen hyödyntämiseen.

Tablettiversio Rakenna&Remontoi –kirjasta

Levykkeen sisältämän aktivointikoodin avulla löydät myös tablettiversion Rakenna&Remontoi –kirjasta. Aktivoinnin jälkeen tablettiversio löytyy automaattisesti jäsentililtäsi, etkä tarvitse levykettä lukeaksesi kirjaa.

Tulosta kuponki tästä...
 
Julkaistu
21.1.2013