Uuden Ajan Kontio-tapahtuma

Kaikki Kontio-myymälät avoinna su 27.1. klo 12-16.00

Olemme luoneet täysin uuden malliston, jonka avulla voit rakentaa tulevaisuuden kodin jo tänään! Kontion UUSI AIKA -mallisto on arkkitehtuuriltaan ja tilaratkaisuiltaan kaunis, moderni ja ajattoman tyylikäs. Siinä on kaikki mitä nykyaikaiseen, toimivaan ja ekologiseen tulevaisuuden kotiin tarvitaan. Uusi Aika -mallistosta löydät terveellisiä, turvallisia ja toimivia koteja ja vapaa-ajan asuntoja.

Tervetuloa tutustumaan markkinoiden laajimpiin talo-, huvila- ja saunamallistoihin Kontio-myymälöihin! Samalla saat tietoa entistä laajemmasta toimitussisällöstämme: Nyt saat Kontioosi myös täydellisen LVISA-paketin, perustukset, takan ja piipun. Kaikki nämä huolella suunniteltuna ja asennettuna
Kontio Aurinkometsä edustaa tyylikästä nykyarkkitehtuuria ja modernia ilmettä. Siinä on toimivat tilaratkaisut avarine ja valoisine oleskelutiloineen sekä kaikin puolin riittävästi tilaa mukavaan nykyaikaiseen asumiseen.Kontio Aurinkometsä edustaa tyylikästä nykyarkkitehtuuria ja modernia ilmettä. Siinä on toimivat tilaratkaisut avarine ja valoisine oleskelutiloineen sekä kaikin puolin riittävästi tilaa mukavaan nykyaikaiseen asumiseen.
 
Julkaistu
21.1.2013