Viimeistele kotisi ilme uusilla ovenpainikkeilla

Kodin ilmettä uudistetaan tavallisesti vaihtamalla esimerkiksi tapetteja, verhoja tai laattoja. Viimeistellyn säväyksen uuteen sisustukseen saa myös vaihtamalla painikkeet uusiin. Kodin käyttöolosuhteet vaikuttavat painikkeen pintakäsittelyyn. Myös omilla mieltymyksillä ja kodin muulla tyylillä on merkitystä. Pislan laajasta valikoimasta löytyy jokaiseen kotiin sopivat vaihtoehdot, niin perinteiset kuin modernimmatkin vaihtoehdot.

Lue lisää painikkeista

Osta painikkeita verkkokaupasta

Ulko-oven painikkeet ASO ja UO-painike LASER.
Ulko-oven painikkeet ASO ja UO-painike LASER.

Laadukas ja kestävä messinki

Suurin osa Pislan painikkeista on valmistettu kestävästä messingistä, joka on oiva materiaali ulko-oviin. Kun valitset oveesi messinkipainikkeen, saat laadukkaan ja kestävän tuotteen. Ulko-ovissa suositellaan käyttämään messingistä valmistettuja painikkeita. Materiaali kestää paremmin Suomen hankalan ilmaston ja käyttöikä painikkeelle on todella pitkä.

Väliovissa käytetään usein samakkisia (sinkkivaluisia) painikkeita ja sisätiloissa samakki materiaalina kestääkin hyvin. Messinki on raaka-aineena kalliimpaa kuin sinkki, joka selittää myös messinkipainikkeiden hintaeron samakkisiin painikkeisiin.

Kaikki messinkipainikkeet ovat läpikäyneet suolatestin ja lakatut painikkeet on testattu 500 tunnin ja kromatut painikkeet 1000 tunnin testauksella.

Ulko-oven painikkeet AAPO ja MATTI.Ulko-oven painikkeet AAPO ja MATTI.

Pinnoitteet jokaiseen makuun

Harjatun messingin arvokas mattapinta luo hillityn vaikutelman. Messinki sopii materiaalina erityisesti ulko-oviin. Kiiltävän messingin pinta antaa edustavan yleisvaikutelman. Valkoinen pinnoite ei herätä huomiota ja se sopiikin esimerkiksi sisäoviin luomaan yhtenäistä ilmettä. Valkoinen on ajaton vaihtoehto ja se sopii monenlaisiin sisustuksiin.

Ulko-oven painikkeet ovat varustettu reikäkaroilla, jolloin lukitusruuvi rikkoo karan pinnan ja lukitsee painikkeen tiukasti karaan kiinni. Karassa on myös pituussäätö (3-reikää), jolloin saadaan optimoitua karan asennuspituus ja se myös helpottaa karan tarkastuskiinnitystä.

Ulko-ovenpainikkeet ovat saatavilla sävyissä: kromi, mattakromi ja harjattu nikkeli.

Osta painikkeita verkkokaupasta

Väliovenpainikkeet LASER ja LEONE.Väliovenpainikkeet LASER ja LEONE.

Kattava valikoima ovi- ja ikkunapainikkeita

Pislalta löytyy kattava valikoima ovi- ja ikkunapainikkeista kalustevetimiin ja saranoista hyllynkannattimiin. Oletpa sitten rakentamassa uutta tai saneeraamassa ja sisustamassa vanhaa, Pislan helavalikoimasta löydät helposti ratkaisun.
 
Julkaistu
25.7.2016