Uponor KOTI: Laadukkaat LVI-järjestelmät ammattilaisen asentamana.

Oletko rakentamassa uutta taloa tai korjaamassa vanhaa? Uponorilta löytyy apu juuri sinulle!

LVI-järjestelmillä on merkittävä vaikutus asumismukavuuteen ja talon toimivuuteen, niin uudessa kuin vanhassakin talossa. Uponor KOTI tarjoaa palveluita LVI-järjestelmien suunnitteluun ja hankintaan. Älä tuhlaa energiaa vaan anna ammattilaisten hoitaa homma puolestasi.


Remonttikohteissa Uponor KOTI tarjoaa palveluitaan käyttövesi-, lämmitys-, radon- ja jätevesiremontteihin, joiden materiaaleista asennuksineen voit jättää tarjouspyynnön Uponorille. Remontteihin erikoistunut urakoitsija ottaa sinuun yhteyttä ja sopii KOTIkäynnistä, jonka jälkeen saat tarjouksen tarvitsemastasi remontista. Lue lisää

Uudiskohteeseen voit hankkia Uponor KOTI -rakentajan palvelusta kaikki tarvitsemasi LVI-järjestelmät asennuksesta käytönopastukseen kätevästi yhdestä paikasta. Saat tarjoukset haluamistasi laadukkaista LVI-järjestelmistä ammattitaitoisilta urakoitsijoilta. Lue lisää

Remontoitko vanhaa?

Hyvinkin palvellut koti vaatii ikääntyessään huoltoa ja korjausta. Talon ulkonäköön ja sisustukseen liittyvät remontit tehdään yleensä herkemmin, kun taas piilossa olevat putkistot saattavat unohtua. Niinpä ne voivatkin salakavalasti päästä tekemään tuhojaan talon rakenteisiin. Jos ongelmia ei huomata ajoissa, voidaan olla hankalien ja kalliiden korjausten edessä. Myös terveys voi olla uhattuna. Ajoissa tehtyinä remontit tulevat edullisemmiksi, omaisuusvahingoilta vältytään ja talossa voidaan asua koko remontin ajan.

Käyttövesiremontti
Uponor-käyttövesiremontti on nykyaikainen ja vaivaton ratkaisu pientalon putkiremonttiin. Rakennuksen käyttövesiputket uusitaan pinta-asennuksena kestävällä Uponor-komposiittiputkella. Remontti kestää yleensä vain 2-5 päivää ja vanhat putket ovat toiminnassa, kunnes uusi putkisto kytketään päälle. Vesivahinkoa ei kannata jäädä odottamaan, sillä silloin remontti on paljon kalliimpi ja vie huomattavasti enemmän aikaa!

Lämmitysremontti
Uponor-komposiittiputkella uuden vesikiertoisen patteriverkoston tekeminen ja vanhan korjaaminen käy nopeasti ja siististi. Myös Uponor-lattialämmitysjärjestelmistä löytyy sopiva vaihtoehto kaikkiin kohteisiin. Vesikiertoinen lämmitys mahdollistaa lämmönlähteen vapaan valinnan ja sinun on mahdollista vaikuttaa tätä kautta talosi energian kulutukseen.

Linkistä löydät kaikki palvelut ja yhteydenottopyyntömahdollisuudet:

Jätä yhteydenottopyyntö haluamastasi järjestelmästä/järjestelmistä.

Radon kuriin
Radon on täysin hajuton, mauton ja näkymätön jalokaasu, jota esiintyy asuntojen ja työpaikkojen sisäilmassa. Liiallinen altistuminen radonille aiheuttaa keuhkosyöpää. Suomessa todetaan vuosittain 2000 keuhkosyöpätapausta, joista noin 300 on radonin aiheuttamia.

Suomen radonpitoisuudet ovat keskimäärin korkeampia kuin muissa maissa. Syy tähän löytyy maamme geologiasta, rakennustekniikasta ja ilmastosta. Radonin esiintyvyys vaihtelee alueittain. Harjuilla sen pitoisuudet ovat keskimääräistä korkeampia. Suomessa korkeimpia radonpitoisuuksia on mitattu mm. Tampereella ja Lahdessa.
 

Uponor radonkorjaus valmiilla saneerausjärjestelmällä.Uponor radonkorjaus valmiilla saneerausjärjestelmällä.

Uponor on kehittänyt radonkorjauksia varten asennusvalmiin saneerausjärjestelmän. Järjestelmän yhteyteen rakennettu poistoilmapuhallin synnyttää talon alle alipaineen, joka imee radonkaasun imukanavaan ja siirtää sen siirtokanavaa pitkin pois rakennuksen läheisyydeltä. Talon rakenteita ei radonsaneerauksessa tarvitse rikkoa. Radon-uhka on siis paljon helpompi poistaa kuin uskoitkaan!

Jätevesiremontti
Jätevesijärjestelmän uusiminen onnistuu vaivattomimmin Uponor KOTI -remonttipalvelun avulla. Homma käynnistyy maksuttomalla Uponorin valtuuttaman jälleenmyyjän kotikäynnillä. Jälleenmyyjältä saat kiinteähintaisen tarjouksen juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivasta järjestelmästä.

Linkistä löydät kaikki palvelut ja yhteydenottopyyntömahdollisuudet:

Jätä yhteydenottopyyntö haluamastasi järjestelmästä/järjestelmistä.

 

Panospuhdistamo asennettuna.Panospuhdistamo asennettuna.

Rakennatko uutta?

Uponor KOTI –rakentajan palvelu tekee kotisi LVI-järjestelmien toteuttamisesta helppoa. Uponorin järjestelmät luotettavien ammattilaisten asentamina takaavat laadukkaan ja turvallisen lopputuloksen. Lisäksi Uponor-pientalopalvelu tarjoaa aina tarvittaessa henkilökohtaista apua.

Uponor KOTI –rakentajan palvelusta saat tarjouksen kaikista omakotitaloon tarvittavista LVI-järjestelmistä asennettuna.  Jätä yhteydenottopyyntö niin otamme sinuun yhteyttä.

Projektin päätteeksi saat talokansion, joka sisältää LVI-tekniikkaan liittyvät dokumentit, kuten järjestelmätodistukset sekä järjestelmien käyttö- ja huolto-ohjeet.

Jätä yhteydenottopyyntö uudiskohteesi LVI-järjestelmistä


Jos talosi piirustukset ja LVI-suunnitelmat ovat jo valmiina, voit myös jättää suoraan tarjouspyynnön täällä

 
Julkaistu
26.9.2016