• Etusivu
  • Talo

Kahi-kylpyhuonejärjestelmä kosteisiin tiloihin

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Saint-Gobain Finland Oy / Weber
Päivitetty 17.01.2013
20131_33436.jpg

Kahi -tuotteista löytyy kaksi erilaista väliseinäjärjestelmää: Kahi-väliseinätiilet sekä Kahi-ponttiharkot.

Kahi-väliseinätiilistä voidaan muurata perinteisin muuraustyömenetelmin toiselta puolen puhtaaksi muurattavia että tasoitettavia väliseiniä.

Kahi-ponttiharkot ovat tarkoitettu pääsääntöisesti tasoitettaviin seiniin.

Kahi-viisteharkoilla ja viistetiilillä voidaan ohutsaumamuuraamalla tehdä myös puhtaaksi muurattavia väliseiniä.

Ohutsaumamuuraustekniikan ja ponttiharkkojen tiiltä suuremman kokonsa ansiosta työ on perinteistä muurausta nopeampaa ja edullisempaa.

20131_33437.jpg

Kahi-harkkojärjestelmä

Kahi-harkkojärjestelmä muodostuu tasoitettavista Kahi-väliseinäpontti, -runkopontti ja -desibeliponttiharkoista sekä puhtaaksi ohutsaumamuurattavista Kahi-viisteharkoista ja -viistetiilistä.

Kahi-harkot ohutsaumamuurataan noin 2 mm:n saumapaksuudella. Laastina käytetään tähän tarkoitukseen kehitettyä weber.vetonit OL 15 Ohutsaumalaastia, talviolosuhteissa OL 15 P Pakkasohutsaumalaastia.

Kahi-harkkoihin on saatavissa myös roilo- ja palkkiharkkoja putkien ja raudoituksen asentamista varten, muurauskelkat laastin levitykseen sekä valmispalkit aukkojen ylityksiin.

20131_33435.jpg
Saint-Gobain Finland Oy / Weber
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20155_43381.jpg
Mitä tehdä, kun perustukset ovat rikkoutuneet?
Perustusten vaurioitumien johtuu suurimmaksi osaksi maaperään liittyvistä asioista. Maa on liian märkää ja kantavuus on kärsinyt, routaeristys on puutteellinen tai sitä ei ole – routa on päässyt liikuttelemaan kivijalkaa, lähiviemäri on rikkoutunut ja maaperään päässeet bakteerit lahottavat, pohjavesi on laskenut ja paalut altistuvat hapelle alkaen lahoamaan. Myös rakennukseen tulevat lisäosat saattavat aiheuttaa painumista.
201212_33254.jpg
Weber Floor -kokonaisratkaisu lattioille
Weberistä on tullut lattia-alan ykkösnimi siksi, että toimitamme kokonaisratkaisuja, emme pelkkiä tuotteita. Haluamme, että saat kattavan lattiaratkaisun, jolla on haluamasi ominaisuudet.
weber-muuratut-tulisijat-laastit
Tulisijan muuraukseen ei käy mikä tahansa laasti
Tulisijan muuraukseen käytettävät laastit on suunniteltu kestämään tulisijan eri osiin kohdistuvat lämpörasitukset ja lämpötilojen vaihteluista johtuvat liikkeet. Rappauslaastit ja pinnoitteet antavat paljon mahdollisuuksia tulisijan ulkonäön viimeistelyyn. Tulisijalaastit ovat valmiita kuivatuotteita, joihin työmaalla lisätään vaan vesi.Tulisijan muurauslaastitTulisijan runko muurataan joustavalla saviuunilaastilla weber ML Savi Saviuunilaasti. Kuorettoman tulisijan näkyviin jäävät muuraussaumat saumataan weber JSL 5 Jälkisaumalaastilla. Ennen jälkisaumausta tulisijan pitää olla kuivunut ja lämmitetty kerran kunnolla. Saumaus tehdään jäähtyneeseen tulisijaan. Tulipesä ja tulta vasten olevat osat muurataan tulitiilistä weber fire mortar Tulenkestävällä muurauslaastilla. Tulen kanssa kosketuksissa olevat pinnat voidaan myös valaa tulenkestävällä valumassalla weber VM Tuli Valumassa. Valumassan käyttökohteita ovat muun muassa lieden laki, kuristusosa, leivinuunin laki ja ylityspalkit. Tulisijan erillisen kuoren muuraukseen käytetään harmaata tai värillistä weber ML5 Värillinen Muurauslaastia.
201912_61623.jpg
Tiedätkö, missä kunnossa kiukaasi on?
Puukiukaan tuoma pehmeä lämpö tuo rauhallista tunnelmaa niin koti- kuin mökkisaunaankin. Tiedätkö sinä, missä kunnossa kiukaasi on – joko on uusimisen aika?
20204_64428.jpg
Kaapistojen kiinnitys ilman taustatukia
Kipsilevyn edut rakentamisessa ovat selvät: muunneltavat tilat sekä erinomainen ääneneristys ja paloturvallisuus. Nyt myös helppoon ripustamiseen ja erityisen kestävään seinäpintaan on uusi ratkaisu, Gyproc Habito®. Levyn voi helposti yhdistää muihin kipsilevyihin, koska niiden paksuus on sama, 12,5 mm.
20072_3605.jpg
Luonnonkivillä
Useimpien rakentajien toiveena on valita materiaalit, jotka tarjoavat silmänruokaa, mutta vaativat vähän huolenpitoa. Luonnonkivet helpottavat olennaisesti pintojen kunnossapitoa, sillä ne ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Ne sopivat yhtä hyvin niin uudispihoihin kuin saneerattavaan pihaan. Luonnonkiven ominaisuuksia arvostetaan, mikä merkitsee arvonnousua kiinteistölle.Luonnonkivi henkii yksilöllisyyttä, aitoutta ja arvokkuutta. Rakennusmateriaalina siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla käytännöllisyys, esteettisyys ja kestävyys. Luonnonkivi on myös vaivaton ratkaisu, kun luotat ammattilaisiin jo suunnitteluvaiheessa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton