Turvallisin tapa lisäeristää!

Tuulensuojaus on tärkeä osa energiatehokasta eristämistä, tee se siis kunnolla ja parhailla tuotteilla. ISOVER RKL-31 Facade tuulensuojalevyissä yhdistyvät samassa paketissa toimivin tuulensuoja ja huippuluokan lämmöneristävyys. Toimiva ja tehokas runkoeristys mahdollistaa sisätöiden jatkamisen säältä suojassa ja pienentää rakennusaikaisia lämmityskustannuksia.

Ulkopuolinen lisäeristäminen on riskittömämpi vaihtoehto. ISOVERin messuosastolla 5A esitetään työnäytös aiheesta. Aikataulut artikkelin lopussa.

ISOVERin uusi julkisivueriste ISOVER RKL-31 FACADE on pinnoitettu tuulensuojaeriste. RKL-31 FACADE on suunniteltu käytettäväksi käiken tyyppisten rakennusten tuulensuojauksessa (myös P1 ja P2 paloluokan rakennuksissa). RKL-31 FACADE on markkinoiden ensimmäinen tuulensuojapinnoitteellinen julkisivueriste jolla on VTT:n testaama ja hyväksymä palamattomuusluokitus A2-s1,d0.

Tuulensuojapinnoite on hyvin tuulta pitävä, mutta vesihöyryä läpäisevä. ISOVER RKL-31 FACADE -tuotteilla on markkinoilla olevista villaeristeistä parhaat lämmöneristysarvot, lambda Declared vain 0,031 W/mK. Tuulensuojaeristettä käyttämällä vältetään kylmäsillat ja voidaan tehdä energiatehokkaampia rakenteita.

Katso rakennekirjastosta korjausvaihtoehtoja

Klikkaamalla saat kuvan suuremmaksi.Klikkaamalla saat kuvan suuremmaksi.
 
Julkaistu
15.1.2013