Tulisija käyttövalmiiksi asennettuna

Takka tuo kotiin lämpöä ja tunnelmaa. Se on myös kiinteä osa kodin sisustusta ja tyyliä. Monipuolisesta Valmistulen valikoimasta löydät kotiisi sopivan tulisijan.
Tulisijan valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota siihen, millaisen tilaan ja käyttöön tulisija tulee. Esimerkiksi mökkiolosuhteissa kiertoilmatakan avulla saadaan nopeasti mukava lämpö pirttiin kun taas varaavan takan avulla lämpöä saadaan tilaan pidemmäksi aikaa.

Uudisrakentajan tulisijapalvelu
Tulisijan hankinta on nyt helppoa. Näyttävät ja laadukkaat Valmistulen tulisijatuotteet yhdistettynä ammatitaitoiseen suunnitteluun sekä asennukseen takaavat sinulle helpon tien elävän tulen tunnelmaan ja lämpöön.
Tulisija käyttövalmiiksi asennettuna

Varaavat takat - perinteisin tulisijavaihtoehto

Varaava takka on hyvä vaihtoehto, kun tulisija halutaan osaksi talon lämmitystä. Varaavan takan lämpöä voidaan käyttää myös ruoanlaitossa.

Varaavassa takassa on suhteessa enemmän lämpöä itseensä keräävää massaa. Varaavan takan pinta ei lämpene välittömästi, vaan takka luovuttaa varautunutta lämpöenergiaa vähitellen ympärilleen. Tilaan valittu oikeankokoinen tulisija ei tee tilasta epämiellyttävän kuumaa, vaan pitää kodin miellyttävänä.

Tuli näyttävästi esille

Kiertoilmatakka on hyvä valinta silloin kun takkavalinnan perusteiden pääpaino on tunnelmanluonnissa, nopeassa ja tehokkaassa lämmityskyvyssä sekä tuotteen keveydessä. Kiertoilmatakoissa elävä tuli saadaan monesti näyttävästi esille, jopa kolmeen suuntaan.

Nopeasti lämmintä

Kamiinat ovat metallirakenteisia, siroja ja keveitä tulisijoja. Kamiina on varteen otettava valinta erityisesti silloin kun halutaan pientä ja kevyttä sekä nopeasti lämmintä.

Kamiinan lämmitys perustuu ympäröivän ilman nopeaan lämmittämiseen, eikä niinkään lämmön varaamiseen. Näiden tulisijojen lämmittävä vaikutus loppuu kun tuli tulipesässä hiipuu.

Takan ydin

Takkasydämet ovat nimensä mukaisesti tulisijan lämpöä tuottava ydin, jonka ympärille tulee rakentaa halutunlaiset ulkokuoret. Takkasydän lämmittää kiertoilmamenetelmällä.

Elävä tuli ruoan laittoon

Puuliedet ovat tulisijoja jotka on suunniteltu sekä lämmittämään että palvelemaan ruuan laitossa.

Katso aiheeseen liittyvät uutiset


TUTUSTU MYÖS