Koneellinen Swegon CASA ilmanvaihto

Tehokas ilmanvaihto pitää sisäilman raikkaana ja samalla se poistaa hajut ja käryt sisätiloista. Sisään tuleva ilma on aina suodatettua ja hengittäminen sisätiloissa on mukavaa ja terveellistä. Lämmöntalteenotolla varustettu ilmanvaihto ei hukkaa lämpöenergiaa,vaan muuttaa sen ilmaiseksi lämmitykseksi tai passiiviseksi viilennykseksi ja säästää näin kodin energiakuluja!

Yli 400 000 toimitetun ilmanvaihtolaitteen avulla Swegon tarjoaa raikasta sisäilmaa miljoonille ihmisille joka päivä! Taattuja ratkaisuja, jotka ovat kehitetty alan parhaissa testilaboratorioissa ja todistettu toimivaksi pohjoisen kylmissä sääolosuhteissa.


Koneellinen Swegon CASA ilmanvaihto

Mitä on älykäs ilmanvaihto?

Swegon CASA älykäs ilmanvaihto tietää milloin sinä olet kotona! Se tietää koska menet suihkuun, laitat ruokaa tai peset pyykkiä. Se analysoi ilman hiilidioksidipitoisuutta ja kosteutta, se jopa haistaa pahat hajut ja käryt. Älykäs ilmanvaihto tietää tarpeesi ja antaa sinulle raikasta ilmaa juuri silloin kun sitä tarvitset!

Pyöriväkennoiset ilmanvaihtolaitteet (R-sarja)

Swegon CASA R-sarjan koneet sopivat ilmanvaihtajiksi kerros, rivi- ja omakotitaloihin sekä muihin vastaaviin tiloihin. Koneiden pyörivä lämmönvaihdin takaa tehokkaan lämmöntalteenoton ja niiden lämpötilahyötysuhde on erittäin korkea, n. 80-85%.

Vastavirtakennoiset ilmanvaihtolaitteet (W-sarja)

Swegon CASA W-sarjassa on neljä lämmöntalteenottokonetta, jotka sopivat kaikenkokoisten kerros- rivi- ja omakotitalojen ilmanvaihtajiksi. Koneet edustavat edistyksellistä vastavirtatekniikkaa ja niiden hyötysuhde on korkea, n. 75-85%.

Ilmanvaihtosaneeraus

Kannattaako vanha ilmanvaihtolaite vaihtaa uuteen? Vaikka vanha laite tuntuisi toimivan normaalisti, mutta jos se on peräsin 80- tai 90-luvulta, uuden tekniikan avulla voit säästää enemmän energiaa ja saavuttaa huomattavasti paremman ilmanlaadun.

Suodattimet - aito ja alkuperäinen


Ilmanvaihtokoneen huolto-ohjeet ja suodattimet


Valtuutettu Swegon-ilmateknikko

Swegonin kouluttama ja valtuuttama Swegon-ilmateknikko kartoittaa kanssasi juuri sinulle sopivan ilmanvaihtoratkaisun.

Katso aiheeseen liittyvät uutiset

Katso myös muuta aiheeseen liittyvää

TUTUSTU MYÖS