Visor - Parvekekaihtimet, terassikaihtimet ja ikkunakaihtimet

Skandinaavinen design on valloittanut sisustajien sydämet ja samaa henkeä huokuu myös Visor kaihdin, jolla korvaat esimerkiksi vanhat sälekaihtimet kaikissa kodin tiloissa, oli kyseessä sitten parveke, terassi tai kotisi sisätilat.

Kaksisuuntaisen käyttömekanismin avulla voit säätää kaihtimia sekä alhaalta ylöspäin että ylhäältä alaspäin. Vekkikaihtimet soveltuvat erittäin hyvin esimerkiksi lapsiperheisiin. Kaihtimissa ei ole lainkaan roikkuvia naruja, mikä tekee niistä turvalliset ja helpot käyttää. Kaihtimen vekkikangas palautuu takaisin muotoonsa, vaikka sitä rypistää käsillä.Parvekekaihtimet

Parvekekaihtimilla teet lasitetusta parvekkeestasi entistä viihtyisämmän, eikä auringonpaiste enää tuota ongelmaa. Kaksisuuntaisella säätömekanismilla varustettu kaidekaihdin tarjoaa haluttua näkösuojaa, sekä luo loppusilauksen parvekkeen viilennyksessä.

Terassikaihtimet

Visor kaihtimilla viilennät terassisi tyylikkäästi ja suojaat katseilta. Lasikatolliset tilat ovat usein kesäisin sietämättömän kuumia niin ihmisille kuin kasveillekin. Queen –kattokaihtimet estävät liian valon pääsyn sisään ja pitävät kuumuuden loitolla.

Ideagalleria


Asiakaskokemuksia


Usein kysyttyä


Yhteystiedot


Tilaa verkosta

TUTUSTU MYÖS