Kiinteähintainen vaihtolavapalvelu - L&T Helppolava

Kaipaatko rakentamisen, tyhjennyksen tai remontoinnin tueksi vaihtolavaa ja haluat kustannuksien ennustettavuutta, oikean tyyppisen lavan tietylle jätteelle sekä helppoa ja joustavaa toimintaa vaihtolavan käsittelyyn? Entä tiesitkö, että olet rakennuttajana vastuussa työmaasi jätteistä ja niiden kuljetuksesta?

Lassila & Tikanoja tarjoaa Helppolava-vaihtolavapalvelua kiinteähintaisella pakettihinnalla. Palvelu on erityisesti suunniteltu auttamaan jätehuoltovastuun hoitamisessa sekä helpottamaan syntyvien jätteiden käsittelyä. Vaihtolavapalvelua voi käyttää monenlaisiin tarkoituksiin ja eri työvaiheisiin - esimerkiksi rakennus- ja remppalavaa voi käyttää yleiselle rakennusjätteelle, mutta lajittelemalla betonin ja puun erillisille jätelavoille, voit säästää merkittävästi rahaa. Lisäksi viherlava sopii myös pihatöihin tai pihan siistimiseen.

Vaihtolavapalvelua löytyy myös talkoolavatarpeisiin. Lavalle voidaan tässä tapauksessa laittaa esimerkiksi huonekaluja, vanhoja polkupyöriä tai muoveja sekä pahveja.

Palvelu on helppo tilata nettisivujen kautta, josta onnistuu lavan saaminen pihaan nopealla toimitusajalla, jopa seuraavaksi arkipäiväksi. Välityhjennyksien tilaamiset onnistuvat myös nettisivujen kautta.

Lavan voi tilata palvelun kautta pääkaupunkiseudulla, Keski-Uusimaalla ja Itä-Uusimaalla. Tarkemmat toiminta-alueet ja hinnasto löytyvät L&T -sivuilta.


Kiinteähintainen vaihtolavapalvelu - L&T Helppolava

TUTUSTU MYÖS