IKH - rakennustelineet

Työskentely korkealla vaatii turvalliset välineet. Alumiiniset rakennustelineet ovat tärkeä apu rakennuksilla ja työmailla. Rakennustelineiden avulla työskentelet turvallisesti korkealla ja pääset käsiksi vaikeisiinkin paikkoihin. IKH:n alumiinisten rakennustelineiden valikoimasta löydät jokaiseen kohteeseen sopivan apuvälineen. Erilaiset korotus- ja lisäosat tekevät telineiden käyttöalueesta monipuolisen.

Laaja valikoima tikkaita ja rakennustelineitä pienempiin rakennusprojekteihin ja vaativaan ammattikäyttöön!
IKH - rakennustelineet

Turvalliseen työskentelyyn kotona

Rakennusteline FIRST5 TK soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön. Sitä voidaan käyttää myös portaissa. Sen alumiinirakenne on kestävä ja teline on helppo ja nopea kasata. Työtason maksimi korkeus on 243 cm eli yllät näin jopa 4,4 metriin. Telineen kantavuus on 150 kg ja itse teline painaa vain 24,4 kg.

Muista nämä asiat rakennustelineitä käyttäessä:
- Kasaa teline aina suoralle ja tukevalle pinnalle ja muista lukita pyörällä varustettujen telineiden pyörät.
- Tasoina tulee käyttää vain telineeseen soveltuvia tasoja (ei lankkuja).
- Telineiden alla ei saa työskennellä muita henkilöitä (putoavat työkalut, esineet).
- Talvisäilytys tulee olla asianmukainen, ettei teline vioitu säilytyksen aikana.
- Telineen korkeus ei saa ylittää 3 x minimileveyttä.
- Turvavaljailla varmistetaan turvallinen työskentely korkeilla telineitä, kun työskentelykorkeus ylittää 2 metriä. Työskentelytaso tulee myös varustaa vähintään 1 metrin korkuisella kaiteella kun työskentelykorkeus ylittää tuon saman 2 metriä. (Asetus 202/2009 §28)

Ammattikäyttöön tai suurempaan urakkaan

Speed XL soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön. Sen alumiinirakenne on kevyt ja kestävä. Teline on nopea ja helppo kasata ja se voidaan koota ilman työkaluja. Telineessä on patentoitu pystytuen ja puolan liitos. Telineen pyörät helpottavat sen siirtelyä.

Rakennustelineet AT0425-0825 ovat erittäin tukevia ja helposti ilman työkaluja koottava ammattitelineitä. Ne täyttävät tiukimmatkin rakennustelineille asetetut lainvaatimukset. Telineissä on käsikaiteilla varustetut nousuportaat, joita pitkin on helppo nousta tarvittavien työkalujen tai tarvikkeiden kanssa. Työskentelytasot on varustettu tukevilla sivukaiteilla sekä potkusuojilla, jotka estävät työkalujen ja tarvikkeiden putoamisen työtasolta. Telineiden säädettävien pyörien ansiosta telineet saa suoraan epätasaisellakin alustalla.

Muut tuotteet


Yritys


Katso aiheeseen liittyvät uutiset

Katso myös muuta aiheeseen liittyvää


TUTUSTU MYÖS