Harvian lauteet ja saunan sisustus

Harvia-saunasisustuksella luot itsesi näköisen saunan. Modernia ja pelkistettyä vai pyöreitä muotoja ja koristeellisia yksityiskohtia? Aidon puun luonnollisuutta vai yksilöllisesti valittu värimaailma? Harvian lukuisista laudemalleista ja paneelivaihtoehdoista löydät varmasti sisustuksen, joka sopii kauniisti kohteesi muotokieleen ja henkii toivomaasi tunnelmaa. Saunan rakentaminen ja remontointi on helppoa ja nopeaa. Voit myös käyttää apuna Harvian ammattilaisia ja tilata saunasi mittojen mukaan räätälöitynä. 

Harvia-sauna on kokonaisvaltainen ratkaisu. Saat Harvian korkealaatuiset tuotteet, esteettisen muotoilun ja rakentamisen helppouden samassa paketissa, yhdeltä toimittajalta. Et hanki vain lauteita – vaan luot yksilöllisen ja laadukkaan sisustuksen saunaasi.

Tiesitkö, että saunan tarjoama pehmeä lämpö tuottaa positiivisia terveysvaikutuksia? Se parantaa verenkiertoa, helpottaa lihaskipua sekä päänsärkyä, parantaa vastustuskykyä, vähentää stressiä ja rentouttaa niin fyysisesti kuin henkisestikin. Aloita saunan sisutaminen tästä!

Harvia tuo digitaalisen Sauna Designer -palvelun kautta ammattimaisen saunasuunnittelun kaikkien ulottuville. Sauna Designer on rakennettu suunnittelupoluksi, jota pitkin käyttäjä etenee vaiheittain kohti mittojen mukaan räätälöityä saunakokonaisuutta. Lopputuloksena uudesta saunasta saat valmiin saunasuunnitelman ja tarjouksen. Toteutuksilla on helppo leikitellä ja etsiä parhaiten toimivaa ratkaisua. Ohjelma toimii niin puhelimella kuin tietokoneellakin, joten saunan voi suunnitella vaikkapa mökkimatkalla auton takapenkillä. Harvia Sauna Designeriin sisältyy myös maksuton palvelu, jossa asiantuntijat tarkistavat suunnitelman ja lähettävät tarkistuksen jälkeen tarjouksen. Harvia Sauna Designerilla voit tutkia sisustusvaihtoehtoja tai kokeilla erilaisia ratkaisumalleja – valikoimaa riittää. Voit myös hyödyntää Harvian suunnitteluosaamista ja lähettää Harvialle ideasi, niin saunan ammattilainen auttaa sinua.

Laudemallit

Monipuolisesta mallistosta löytyy lauteet jokaiseen makuun ja sisustustyyliin. Ventura ja Solide-mallit sopivat erityisesti selkeää linjaa ja skandinaavisesta muotoilusta pitäville ja esim. Formula perinteisen saunojan makuun. Lauteet ovat puuvalmiit, ne voi tilata myös valmiiksi öljyttynä. Harvia suosittelee lauteille parafiiniöljykäsittelyä.

Lasituotteet

Lasituotteilla saat saunaasi pehmeää valoa ja avaruutta. Ne tekevät sauna- ja kylpyhuonetilasta yhtenäisen ja tunnelmallisen valoisan. Saunastasi tulee yksilöllinen ja esteettisen kaunis. Harvian lasituotteet on kehitetty erityisesti saunakäyttöön ja ne ovat helppoja asentaa. Materiaali on karkaistua 8 mm:n turvalasia.

Saunan sisustamiseen

Viimeistele saunasi sisustus lisävarusteilla.

Pientarvikkeet


Katso aiheeseen liittyvät uutiset


Yhteystiedot