Eskon - Injektointipalvelut
(mm. kopo-laattojen korjaus)

Eskon Oy on erikoistunut injektointikorjauksiin. Yrityksellä on takanaan pitkäaikainen kokemus erilaisista omakotitalojen, kerrostalojen sekä julkisten rakennusten injektointitöistä. Injektointi- ja kapselointi -menetelmillä voidaan korjata kotien sekä julkisten kiinteistöiden useita ongelmakohtia. Esimerkiksi haitta-aineiden kapseloinnilla saadaan estettyä haitallisten aineiden ja kaasujen pääsy rakenteista sisäilmaan. Mikäli ongelmana ovat alustastaan irti olevat, nk. kopo-laatat, on niiden korjaus mahdollista suorittaa laattainjektoinnin avulla.Injektointipalvelut

Injektointimenetelmiä on useita. Injektoimalla voidaan kunnostaa esimerkiksi betonihalkeamia, vesivuotoja ja tiiliseiniä. Olemassa olevien betoni- ja tiilirakenteiden kunnostaminen on huomattavasti kustannustehokkaampaa kuin vanhan purku ja uuden rakentaminen. Eskon on tehnyt injektointeja mm. parkki-, auto- ja uimahalleihin sekä kunnostanut asuintalojen parvekkeita.

Kopo-laattojen kiinnitys

Kopo-laattoja muodostuu, kun betonilattian ja lattialaatan välissä tapahtuu muutoksia. Nämä muutokset muodostavat ilmataskuja eli kopo-laattoja. Korjaamattomana ne aiheuttavat laattojen halkeamista ja irtoamista. Kopo-laattakorjauksella vältetään suuret ja kalliit remontit. Korjaus tapahtuu nopeasti, edullisesti ja siististi.

Yhteystiedot


TUTUSTU MYÖS