Lattiaäänestys 2017

Lattia on kodin tärkeimpiä sisustuselementtejä ja tyylitekijöitä. Karelian parkettivalikoima tarjoaa vaihtoehtoja erilaisiin sisustuksiin ja tunnelmiin. Sävymaailma ulottuu lämpimistä puun sävyistä hyvin vaaleiksi käsiteltyihin ja valkoisiin parketteihin sekä tunnelmallisiin harmaisiin ja syviin tummiin sävyihin asti. Aidosta puusta valmistettu Karelia-parketti sopii erinomaisesti tämän päivän asumiseen - se on sekä kaunis, kestävä että ajaton kodin lattiamateriaali. Lisäksi puu on ekologinen ja tutkitusti ihmisen hyvinvointiin positiivisesti vaikuttava materiaali. Valitse suosikkisi ja äänestä!

Äänestäjien kesken arvotaan 500 euron arvosta Karelia-parkettia. Äänestysaika 18.4.-1.5.2017.Äänestä suosikkiasi!

Karelia Tammi Kartano 188 Electric Light

Äänestän tätä

Vaalea lattia luo raikkaan taustan erilaisille sisustuksille. Karelia Tammi Kartano 188 Electric Light –parketin pinta heijastelee kimaltelevaa hopeaa.

Karelia Tammi Story 187 Cask

Äänestän tätä

Vintage-henkinen Karelia Tammi Story 187 Cask –parketti huokuu maalaisidylliä ja romantiikka, joka sopii niin perinteiseen kuin moderniin sisustukseen.

Karelia Tammi Legend Revival

Äänestän tätä

Elegantti hollantilaiskuvioinen Karelia Tammi Legend Revival –parketti on sekä ajaton että trendikäs valinta kodin lattiaksi.

Karelia Tammi Story 188 Dacite Grey

Äänestän tätä

Karelian uutuusparketti, maanläheinen kuulaan harmaa Tammi Story 188 Dacite Grey, luo rauhallisen taustan sisustukselle.

Karelia Tammi Story 188 Light Smoked Docklands Brown

Äänestän tätä

Karelia Tammi Story 188 Light Smoked Docklands Brown -parketissa on tummien sävyjen voimaa.

Karelia Saarni Country Vanilla Matt 3S

Äänestän tätä

Eloisa Karelia Saarni Country Vanilla Matt 3S –parketti tuo sisustukseen skandinaavista tunnelmaa ja aidon puumateriaalin lämpöä.

Yhteystiedot
Etunimi:
Sukunimi:
Osoite:
Postinumero:
Postitoimipaikka:
Puhelin:
Sähköpostiosoite:
Perustelut valinnallesi:
Osallistumalla äänestykseen hyväksyn samalla tämän palvelun käyttöehdot