KuumaLähde ulkoporealtaat

Kaikki KuumaLähteen maahantuomat altaat on tehty yli 40 vuoden kokemuksella erittäin laadukkaista osista ja materiaaleista, mikä takaa niille pitkän käyttöiän. Ne ovat hyvin eristettyjä, joten niiden käyttökustannukset pysyvät matalina. Lisäksi altaissa on ensiluokkaiset vesihierontaominaisuudet ja 100 % vedensuodatus pitää veden aina puhtaana ja raikkaana.

Ulkoporealtaista voit nauttia niin kesällä kuin talvellakin. Lämmin vesi, veden kelluttava vaikutus ja hierovat vesihierontasuuttimet voivat tuoda ennenkokemattoman hyvän olon tunteen. Ulkoporealtaassa arjen haasteet jäävät tauolle.

Ulkoporealtaat

KuumaLähteen valikoimiin kuuluu neljä eri ulkoporeallasmallistoa. Niiden avulla saat luksusta ja hyvinvointia arkeesi. Ulkoporealtaita löytyy kaikkiin tarpeisiin ja kaikista hintaluokista. Altaissa on näyttäviä ja harkittuja yksityiskohtia viimeisintä tekniikkaa ja upeaa designia unohtamatta.

Endless Pools® -fitness-altaat

Endless Pools -fitness-altaan avulla voit uida, harjoittaa vesijuoksua tai -soutua, kuntoilla, leikkiä, rentoutua ja viihtyä.

Tietoa ulkoporealtaista


KuumaLähde

KuumaLähteen allasmallisto on esillä heidän liikkeeissään ja voit halutessasi sopia ajan myös koekylpyyn!

TUTUSTU MYÖS