Kesämuistoja vuodesta 1965
Lip-Lap Laituri Oy

Lip-Lap Laituri Oy tarjoaa kotimaiset laadukkaat laiturit yli 50 vuoden kokemuksella. Lip-Lap on kotimainen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1965. Yrityksen on perustanut Pentti Palotie. Tällä hetkellä Lip-Lap Laituri Oy:n omistaa toimitusjohtaja Kimmo Palotie yhdessä kolmannen sukupolven kanssa.

Keinumattomat laiturit valmistetaan ammattitaidolla kestämään koviakin olosuhteita. Laiturit valmistetaan Åbynkujalla Vantaalla ja samassa osoitteessa sijaitsee myös toimisto ja näyttelytilat. Pitkä kokemus takaa ammattitaitoisen ja asiantuntevan palvelun jokaisen asiakkaan tarpeisiin.

Lip-Lap Laiturilta saat säädettävät pylväslaiturit, kelluvat muoviponttoni- ja jettilaiturit, järeät ja talvehtivat muoviputkiponttoni- ja betoniponttonilaiturit, laitureiden lisävarusteet ja laituritarvikkeet sekä suunnittelu-, asennus- ja huoltopalvelut. Lip-Lap Laitureita jälleenmyydään ympäri Suomen.

Oletko hankkimassa laituria? Jätä yhteydenottopyyntö, ota yhteyttä tai tule käymään!

Laiturit


Laiturin valitseminen rannan mukaan


Laiturit rantaan kuin rantaan


Laiturinäyttely

Keväällä 2021 avataan Lip-Lap Oy:n toimipisteessä testiallas, johon saadaan esille lähes kaikki laiturimallit asiakkaiden kokeiltavaksi. Laiturinäyttelyymme pääset tutustumaan osoitteessa Åbynkuja 5, 01730 Vantaa.

Toimitustavat - toimitus asennuksineen vai teetkö itse?

Valmiiden laitureiden lisäksi Lip-Lap tarjoaa ratkaisuja myös omatoimisille.

Lip-Lap laiturit rahoituksella

Lip-Lap Laituri Oy tarjoaa laiturikokonaisuuksia myös rahoituksella, tutustu lisää rahoitusvaihtoehtoihin.

Laiturin huoltaminen


Tiedote yhdistymisestä

Lip-Lap Laituri Oy ja Savorak Laiturit Oy yhdistivät voimansa 31.3.2021 solmitussa yrityskaupassa ja pyrkivät yhdessä Suomen markkinajohtajaksi tähdäten myös Pohjoismaiden ja Euroopan markkinoille.

Yhteystiedot


Katso aiheeseen liittyvät uutiset


Videot ja TV-esitykset


Tilaa maksuttomia esitteitä

Voit tilata seuraavat esitteet:
Lip-Lap laituri