Kimara -hirsitalot

Hirsiseinän rakentaminen on tutkitusti ekologisuudessa aivan omaa luokkaansa. Hirsiseinä sitoo elinkaarensa aikana jopa kymmenkertaisesti valmistuksessa vapautuneen hiilidioksidimäärän ja sivutuotteena syntyvä puru ja hake voidaan hyödyntää edelleen paperi- ja energiantuotannossa. Luonnollisesti hengittävä hirsiseinä myös tasaa lämpötiloja, mikä vähentää lämmitys- ja viilennystarvetta. 

Kimara -hirsitalot ovat täysin muunneltavissa asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan esimerkiksi rakennuspaikan aiheuttamien muutostarpeiden mukaiseksi. Kuinka monta makuuhuonetta perheesi tarvitsee? Minkälaisen keittiön haluat? Entä miltä toivoisit valmiin kotisi näyttävän ulkoapäin?Miksi Kimara?

Kimara-rakennusten hirsinä käytetään hitaasti kasvanutta arktista mäntyä. Se on kovaa ja kestävää, eivätkä massiivihirretkään juurikaan vääntyile, painu tai halkeile. Koko Kimara-hirsitalojen suunnittelu- ja tuotantoprosessi täyttää CE-merkinnän käyttöoikeuden vaatimat laadunvalvontakriteerit.

Rakentaminen

Kimaran kattavasta hirsivalikoimasta löydät varmasti rakennuksesi käyttötarkoitusta vastaavan hirsikoon. Valikoima sisältää 14 erilaista energiataloudellisesti erinomaista hirttä, joilla luot hirsirakennuksellesi helposti joko modernin tai perinteikkäämmän ilmeen.

Toteutuneita kohteita


Katso lähin edustaja


TUTUSTU MYÖS