Sievitalo – hyvän elämän asumisratkaisuja

Muuttovalmiiksi rakennettu Sievitalo on koti, jossa yhdistyy kymmenien vuosien kokemus laadukkaasta rakentamisesta ja nykyaikaisesta arkkitehtuurista. Myöntämämme 10 vuoden rakennetakuun ja kahden vuoden asennustakuun ansiosta saat turvaa myös rakennusajan jälkeen.

Yhden sopimuksen ansiosta ja kokeneiden rakentamisen ammattilaisten ansiosta sovittu hinta ja aikataulut pitävät aina. Ammattilaiset rakentavat ja sisustavat talon muuttovalmiiksi avaimet käteen -periaatteella – riittää, että valitsette haluamanne talomallin ja sisustuksen. Vastuullisena kumppanina kannamme myös vastuun työturvallisuudesta työmaalla.
Sievitalo – hyvän elämän asumisratkaisuja

Mallistot

Valitse laajasta mallistostamme muuttovalmiiksi rakennettu talo, tai toteuta kanssamme täysin uniikki talokokonaisuus omien toiveidesi mukaan.

Oma Malli -palvelu

Oma malli -palvelumme avulla toteutat täysin uniikin ja juuri sinun tarpeisiin soveltuvan talokokonaisuuden haluamallasi valmiusasteella. Yksilöllinen suunnitelma unelmiesi kodista syntyy yhteistyössä ammattitaitoisien myyntiedustajiemme ja suunnittelijoidemme kanssa.

Omakotitalot

Ammattilaiset rakentavat talon muuttovalmiiksi perustuksista alkaen ja sisustavat tulevan kotinne valintojenne mukaan. Jätä rakentaminen meille ja talonne valmistuu sovittuna päivänä sekä sovittuun hintaan.

Tilaa talokirja

Tilaa talokirja kotiin toimitettuna tai selaa verkkoesitteitä!

TUTUSTU MYÖS