NIBE maalämpö - säästä rahaa ja luontoa

Asentamalla NIBE-maalämpöpumpun voit vähentää energiakustannuksia jopa 80%. Tämä johtuu siitä, että maalämpöpumpun ensisijainen energianlähde on kallio, pintamaa tai lähellä oleva vesistö,ja nämä kaikki energianlähteet ovat ilmaisia.

Huomaat taloudelliset edut välittömästi siitä, että lämmityskustannuksesi ovat huomattavasti pienemmät. Koska NIBEn uusien lämpöpumppujen hyötysuhde on erittäin korkea, maksaa investointi itsensä nopeasti takaisin. Energian hinnat nousevat nykyisin jatkuvasti, joten tuskin tulet katumaan hankintaasi. Pääset nauttimaan säästöistä jo ensimmäisestä kuukaudesta alkaen.

NIBE maalämpö - luotettava ja laadukas valinta!

NIBE maalämpöpumput - Oikea ratkaisu kaikkiin tarpeisiin ja taloihin

Mitä tahansa tarvitsetkin, me pystymme todennäköisesti täyttämään tarpeesi, sillä valikoimassamme on tehokkaita lämpöpumppuja kaikissa kokoluokissa.

NIBEn ilmavesilämpöpumput erottuvat joukosta

Ilma/ilma-pumput tuottavat lämmintä ilmaa, joka puhalletaan taloon puhaltimen avulla. Ilma/vesi-pumput, kuten esimerkiksi NIBEn pumput, liitetään talon vesikiertoiseen järjestelmään, ja lämpö käytetään pattereiden ja lattialämmityksen lämmitysveden sekä käyttöveden lämmittämiseen.

Järjestelmän mitoitus


Tietoa maalämmöstä


Tietoa ilmavesilämpöpumpusta


TUTUSTU MYÖS