Talo 29
copyright
Suorakanava Oy

Työmaan tilanne 25.11.2003

Säät eivät ole suosineet rakentajia, sadetta on vihmonut lähes joka päivä, joten työmaalla tehtävät työt ovat sijoittuneet talousrakennuksen sisätiloihin. Asuinrakennuksen vesikatolle on sateesta huolimatta laitettu aluskate. Talousrakennuksessa on saatu eristäminen tehtyä, höyrynsulku on asennettu, ulko-ovet on paikoillaan, välikatolle on saatu puhallusvilla, huoltoluukku on tehty, katto on levytetty ja seinien levytys on käynnissä, väliseinät ovat työn alla ja katoksen väliaikaiset pilarit on vaihdettu piirustustenmukaisiin pilareihin.

Asuinrakennus vesikatevaiheessa.

Tomi Lehtinen ja Juha-Pekka Nylund höyrynsulun asentamistöissä. Tomi Lehtinen leikkaa höyrynsulkua oikean pituiseksi.

Janne Nieminen katkomassa kipsilevyä oikeaan mittaansa... ...ja kiinnittää levyn runkoon.

Höyrynsulku asennetaan niin, että se jatkuu yhtenäisenä koko matkalta. Reiät tiivistetään hyvin. Häyrynsulku limitetään 100 mm ja saumat teipataan.

Höyrynsulkua mittaamassa ja työstämässä Juha-Pekka Nylund (vas.) ja Tomi Lehtinen (oik.).

Mikko Hietikko (vas. ylh.) aloittelemassa väliseinän rungon tekoa. Ensin väliseinätolppa mitataan ja sahataan tarvittavaan mittaan (oik. ylh.) Opettaja Jukka Hilaja (kesk. vas.) kokeilee tolpan sopivuutta. Tolppa kiinnitetään levyseinään uretaanimassalla (kesk. oik.ja alh. vas.). Runkopuun ollessa paikoillaan sen paikallaan pysyvyys varmistetaan ruuvilla.

Valmista väliseinää.

Eristeet odottavat seuraavaa työvaihetta.


<<-- Takaisin edelliselle sivulle

Etusivulle


Loading