Kivisen ulkoseinän maalaus

Kivimateriaalista tehtyjä julkisivuja maalataan sekä suojaamis- että väritystarkoituksessa.

Seinärakenne, parveke sekä niitä suojaavat maalit muodostavat kokonaisuuden, jonka on kestettävä vuosikymmeniä, usein kovaakin rasitusta.

Koska kyseessä on yleensä merkittävä taloudellinen investointi, on korjaus- ja maalaustyö suunniteltava ja toteutettava huolellisesti.

Erittäin tärkeätä on, että erilaisiin käyttökohteisiin valitaan teknisesti parhaiten soveltuvat tuotteet.

Miksi kivistä ulkoseinää maalataan?

Kivimateriaalista tehtyjä ulkoseiniä/julkisivuja maalataan sekä väritys- että suojaamistarkoituksessa. Seinärakenne, parveke sekä niitä suojaavat maalit muodostavat kokonaisuuden, jonka on kestettävä vuosikymmeniä, usein kovaakin rasitusta. Koska kyseessä on yleensä merkittävä taloudellinen investointi, on korjaus- ja maalaustyö suunniteltava ja toteutettava huolellisesti. Erittäin tärkeätä on, että erilaisiin käyttökohteisiin valitaan teknisesti parhaiten soveltuvat tuotteet.

Kivisen ulkoseinän maalit ja pinnoitteet

Kun valitset ulkoväriä taloosi, on hyvä ottaa huomioon talon tyyli, ympäristö, naapurit, omat mieltymyksesi ja mahdolliset viranomaisten määräykset ja ohjeet. Talosi väritys on osa suurempaa kokonaisuutta, joka onnistuessaan miellyttää niin talon asukkaan, kuin ohikulkijankin silmää. Huonosti valittu väri taas saattaa olla ikävä huutomerkki ympäristössään.

Sokkelin maalaus

Parvekelattiat, betonilattiat ulkona

Kivisten ulkoseinien ja aukkojen pielien vahvistus

Pohjusteet

Laastit ja tasoitteet

Työohjeet

Avuksi projektiin

Työvälineet

Seurantakohteet

Esitteet


Katso aiheeseen liittyvät uutiset


Videot ja TV-esitykset


Katso myös muuta aiheeseen liittyvää

Jälleenmyyjät ja urakoitsijat

Yhteystiedot


Kysyttävää tämän sivun tuotteista

Jäikö jokin askarruttamaan tämän sivun tuotteesta tai palvelusta? Jätä kysymys viereiseen laatikkoon, vastaajana toimii yrityksen asiantuntija.

Jättääksesi kysymyksen sinun tulee olla Rakentaja.fi -jäsen sekä olla kirjautunut palveluun. Jäseneksi liittyminen ilmaista. Liity jäseneksi tästä.