Kivitasot

Arkiaamu tai juhlahetki, monissa perheissä elämä pyörii eniten keittiön ympärillä. Luonnonkivi on keittiössä kuin kotonaan. Se voi tehdä keittiöstä entistä viihtyisämmän ja toimivamman.

Kivinen työtaso kestää kosteutta ja kuumaa sekä toimii mainiona ruoanlaitto- ja leivonta-alustana. Luonnonkivi on kodin rakentamisessa kestävä, aito ja arvostettu materiaali, joka nostaa kodin arvoa. Tahrat puhdistuvat kivipinnasta pelkällä pyyhkäisyllä.

Tasoihin saa monenlaisia muotoratkaisuja, ja reunamuodoissakin on mistä valita. Altaat voidaan asentaa tasoon eri tavoin. Huullettu allas on kivitasossa helppohoitoisuutensa vuoksi suosituin. Kiveen voi myös hiotuttaa valutusalueen, joka on muuta tasoa hiukan alempana.

Luonnonkivi keittiössä

Kun kiinnostut kiven käytöstä kotisi sisustuksessa, piipahda aluksi juttelemassa kivimyyjämme kanssa. Koska kivilajien ominaisuudet vaikuttavat sopivan materiaalin valintaan, he auttavat sopivan kiven ja pintakäsittelyn valinnassa.

Sisustuskivimallisto

Esitteet

Kiven työstömahdollisuudet

Asennus- ja hoito-ohjeet


Tilaa maksuttomia esitteitä

Voit tilata seuraavat esitteet:
Tulikiven vuolukivi- ja keraamiset tulisijat sekä kiukaat, sisustus- ja ulkokivet

Tilataksesi esitteitä sinun tulee olla Rakentaja.fi -jäsen sekä olla kirjautunut palveluun. Jäseneksi liittyminen ilmaista. Liity jäseneksi tästä.

Katso myös muuta aiheeseen liittyvää

Yhteystiedot