20.9. klo 20:58 | 477 625 jäsentä
LIITY JÄSENEKSI, KATSO EDUT
Etuina mm. ilmaiset kustannusarviot ja Kuntokartoitusohjelma

Luonnonkivipinnat keittiössä

Kun kiinnostut kiven käytöstä kotisi sisustuksessa, piipahda aluksi juttelemassa kivimyyjämme kanssa. Koska kivilajien ominaisuudet vaikuttavat sopivan materiaalin valintaan, he auttavat sopivan kiven ja pintakäsittelyn valinnassa.

Sisustuskivimallisto


Esitteet

Arkiaamu tai juhlahetki, monissa perheissä elämä pyörii eniten keittiön ympärillä. Luonnonkivi on keittiössä kuin kotonaan. Se voi tehdä keittiöstä entistä viihtyisämmän ja toimivamman.

Kivinen työtaso kestää kosteutta ja kuumaa sekä toimii mainiona ruoanlaitto- ja leivonta-alustana. Luonnonkivi on kodin rakentamisessa kestävä, aito ja arvostettu materiaali, joka nostaa kodin arvoa. Tahrat puhdistuvat kivipinnasta pelkällä pyyhkäisyllä.

Tasoihin saa monenlaisia muotoratkaisuja, ja reunamuodoissakin on mistä valita. Altaat voidaan asentaa tasoon eri tavoin. Huullettu allas on kivitasossa helppohoitoisuutensa vuoksi suosituin. Kiveen voi myös hiotuttaa valutusalueen, joka on muuta tasoa hiukan alempana.

Kiven työstömahdollisuudet


Asennus- ja hoito-ohjeet


Apua kiven valintaan


Videot ja TV-esitykset


Tilaa maksuttomia esitteitä

Voit tilata seuraavat esitteet:
Tulikivi- ja Kermansavi-takat, kiukaat, sisustus- ja ulkokivet

Tilataksesi esitteitä sinun tulee olla Rakentaja.fi -jäsen sekä olla kirjautunut palveluun. Jäseneksi liittyminen ilmaista. Liity jäseneksi tästä.

Katso aiheeseen liittyvät uutiset


Katso myös muuta aiheeseen liittyvää


Yhteystiedot