Sisämaalaus

Yksi kodin sisustamisen lähtökohdista on väri. Maalin sanotaan olevan markkinoiden monipuolisin sisustusmateriaali. Käytettävissä on rajattomasti erilaisia värejä, kiiltoasteita, kuvioita, struktuureja ja erikoisefektejä. Taitavat kädet saavat sisämaaleilla aikaan yksilöllisiä efektejä ja pintoja, joissa valot ja varjot leikkivät.
Värin, kiiltoasteen ja kuvioiden valinnassa on hyvä olla kriittinen ja muistaa mm. valon vaikutus väreihin. Valon laatu ja määrä sekä pinnan kiilto vaikuttavat keskeisellä tavalla värien kokemiseen. Sisätilojen väripinnat heijastavat väristä vain niitä spektrin aallonpituuksia, joita käytössä oleva valonlähde sisältää. Niinpä värin kokeminen tilassa riippuu paitsi ikkunoista tulevasta luonnonvalosta myös valaisimista ja siitä, millaisia lamppuja niissä käytetään. Tikkurilan laajat Tunne Väri-värikartta ja Kaunis Koti -lastut antavat mahdollisuudet viihtyisään sisämaalien värikkyyteen.
Värin ohella maalatun pinnan ulkonäköä voi elävöittää kuviointimaalausmenetelmillä.
Sisämaalaus

Suunnittele sisämaalaus ensin ja ota vaari maalausvinkeistä!

Maalikäsittely sopii erilaisiin tiloihin lattiasta kattoon ja on yleensä vaivaton toteuttaa ja helppo muuttaa. Lisäksi sisämaalauksessa voidaan käyttää erilaisia menetelmiä, kuten sienitöpötystä, väripesutekniikkaa, sablonimaalausta, kuviointimaalausta, koristepinnoitusta ja rajamaalausta, joilla saadaan tiloihin eri tunnelma.

Avuksi sisämaalausprojektiin

Tikkurilan värikartat sisämaalaukseen

Ajankohtaista

Tikkurilan Tekijäpankki

Ajankohtaista

Maalauskoulut

Sisämaalaus

Seurantakohteet


Katso aiheeseen liittyvät uutiset


Videot ja TV-esitykset


Katso myös muuta aiheeseen liittyvää

Jälleenmyyjät


Kysyttävää tämän sivun tuotteista

Jäikö jokin askarruttamaan tämän sivun tuotteesta tai palvelusta? Jätä kysymys viereiseen laatikkoon, vastaajana toimii yrityksen asiantuntija.

Jättääksesi kysymyksen sinun tulee olla Rakentaja.fi -jäsen sekä olla kirjautunut palveluun. Jäseneksi liittyminen ilmaista. Liity jäseneksi tästä.