ThermiSol-routaeristeet

Perustukset ovat rakennuksen kenties tärkein osa. Puutteellinen tai väärin asennetut routaeristeet aiheuttaa hankalasti korjattavia ja taloudellisesti suuria vahinkoja.

Oikein tehty alapohjan lämmöneristys ja perustusten routasuojaus takaavat rakennukselle pitkän käyttöiän. Routaeristetuotteiden laatuun, suunnitelmiin ja asennukseen on kiinnitettävä erityistä huomiota.

Eristä oikein. Hyvä lämmöneristys ja oikein toteutettu routasuojaus tuovat sekä kustannussäästöjä että asumismukavuutta. Oikea eristys suojaa perustusta ja koko rakennusta routavaurioilta sekä kosteus- ja homeongelmilta. Eristepaksuuden lisääminen vaikuttaa rakennuskustannuksiin vain nimellisesti, mutta tuo ajan myötä huomattavia säästöjä energiakuluissa.

Routaeristysohjeita


Rakenne-esimerkkejä


Maanvastaisen eristämisen tuotteet


Tekniset tiedot


Laskurit ja ajankohtaisuudet

SeurantakohteetTilaa maksuttomia esitteitä

Voit tilata seuraavat esitteet:

Kysyttävää tämän sivun tuotteista

Jäikö jokin askarruttamaan tämän sivun tuotteesta tai palvelusta? Jätä kysymys viereiseen laatikkoon, vastaajana toimii yrityksen asiantuntija.

Jättääksesi kysymyksen sinun tulee olla Rakentaja.fi -jäsen sekä olla kirjautunut palveluun. Jäseneksi liittyminen ilmaista. Liity jäseneksi tästä.

TUTUSTU MYÖS