ThermiSol-routaeristeet

EPS-lämmöneriste valitaan aina käyttötarkoituksen mukaan. Routaeristeinä tulee käyttää tarkoitukseen erikseen hyväksyttyjä tuotteita. Korkealaatuisten ThermiSol EPS-eristeiden käyttö vähentää merkittävästi rakennusten lämmitykseen tarvittavaa energian määrää.

Routaeristysohjeita

Rakenne-esimerkkejä

Perustukset ovat rakennuksen kenties tärkein osa. Puutteellinen tai väärin asennetut routaeristeet aiheuttaa hankalasti korjattavia ja taloudellisesti suuria vahinkoja.

Oikein tehty alapohjan lämmöneristys ja perustusten routasuojaus takaavat rakennukselle pitkän käyttöiän. Routaeristetuotteiden laatuun, suunnitelmiin ja asennukseen on kiinnitettävä erityistä huomiota.

Eristä oikein. Hyvä lämmöneristys ja oikein toteutettu routasuojaus tuovat sekä kustannussäästöjä että asumismukavuutta. Oikea eristys suojaa perustusta ja koko rakennusta routavaurioilta sekä kosteus- ja homeongelmilta. Eristepaksuuden lisääminen vaikuttaa rakennuskustannuksiin vain nimellisesti, mutta tuo ajan myötä huomattavia säästöjä energiakuluissa.

Maanvastaisen eristämisen tuotteet

Tekniset tiedot

Laskurit ja ajankohtaisuudet

Seurantakohteet


Videot ja TV-esitykset


Tilaa maksuttomia esitteitä

Voit tilata seuraavat esitteet:

Tilataksesi esitteitä sinun tulee olla Rakentaja.fi -jäsen sekä olla kirjautunut palveluun. Jäseneksi liittyminen ilmaista. Liity jäseneksi tästä.

Katso aiheeseen liittyvät uutiset


Katso myös muuta aiheeseen liittyvää


Kysyttävää tämän sivun tuotteista

Jäikö jokin askarruttamaan tämän sivun tuotteesta tai palvelusta? Jätä kysymys viereiseen laatikkoon, vastaajana toimii yrityksen asiantuntija.

Jättääksesi kysymyksen sinun tulee olla Rakentaja.fi -jäsen sekä olla kirjautunut palveluun. Jäseneksi liittyminen ilmaista. Liity jäseneksi tästä.