Kivitalot ja -rungot

Tuotetiedot ja työohjeet

Potius-Kivitalo™ on tarpeisiisi mietitty kokonaistoimitus joka sisältää suunnittelun, perustuksen ja asennustyön. Perustus-, Rakenne-, ja Elementtisuunnittelu, LVIS-suunnitelmien yhteensovitus. Perustukset, elementtiseinät, tukimuurit ja ontelolaatat asennettuna.

Potius-Kivitalo™ sisältää betonointityöt ja betonit myös porrasaukkojen, reunavalujen ja muiden runkorakenteiden osalta. Hoidamme projektisi vastuullisesti tiivistetystä sorapetistä ylöspäin. Elementtipintoja voi hyödyntää sellaisenaan, maalaamalla tai sitten perinteisesti pinnoittamalla. Ulkopinta voidaan toteuttaa joko eristerapattuna tai rapatulla SW-Isolla Kivellä.
Tuotetiedot työohjeet
VaBe® kivitalo on betonielementeistä rakennettava pientalo. VaBe® rakenteet ovat erittäin ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita. Tuotteiden suunnittelussa on kiinnitetty huomiota mm. kestävyyteen, eristävyyteen sekä huoltovapauteen. Rakenteemme lähtevät oletuksesta, että kaikki valmiit rakennukset tulevat olemaan vähintään matalaenergiataloja. Passiivienergiarakentaminenkin onnistuu meiltä, sekä kaikki siltä väliltä.

VaBe tarjoaa kivitalojen runkopaketteja matalaenergia-, hybridi- ja passiivirunkoisina. VaBe® – kivitalo rakentuu kestävistä ja energiatehokkaista betoni-elementeistä. Meiltä saa kodin rakentamiseen sokkelit, seinät, ala- ja välipohjan, kattoelementit.

Mallisuojattu VaBe - ranka mahdollistaa julkisivuun lukemattoman määrän verhousmateriaaleja
Tuotetiedot työohjeet
Kivitalo on arvonsa säilyttävä, huoltovapaa, energiataloudellinen ja hiljainen. Laaja ja yhteensopivien rakennusmateriaalien kirjo Weberin valikoimasta takaa toimivan kokonaisuuden. Materiaalien tullessa samalta toimittajalta, voisiko rakentaminen enää helpompaa olla? Talosi toimitetaan haluttuun valmiusasteeseen yhteistyöverkoston luotettavien ammattilaisten suunnittelemana ja toteuttamana.
Tuotetiedot työohjeet
Betoniset rakenteet ovat kestäviä, kantavia ja täysin halutun muotoisia. Rudus-muottiharkko- järjestelmällä minimoidaan betonirakentamisen työläimmät vaiheet. Muottiharkkoja ei muurata, ne vain ladotaan päällekkäin 1/3- kiven limityksellä. Raudoitteet sijoitetaan niille varta vasten suunniteltuihin hahloihin harkkojen väliin. Ja lopulta valmis ladonta valetaan täyteen betonia.

Ruduksen harkkopaketti –toimituskokonaisuuteen kuuluvat harkot ulko- ja väliseiniin sekä mahdollisiin perustuksiin tulevat ontelolaatat ja anturamuotit. Toimitusta voi täydentää Rudus-konsernin laajasta betoni-, kiviaines- ja pihakivivalikoimasta. Hankintojen keskittäminen tekee toimituksesta rakentajalle edullisen.
Tuotetiedot työohjeet
Runkomateriaalien valintaan vaikuttavat ensisijaisesti kaavamääräykset ja omat mieltymykset. Puuverhoillun talon voit toteuttaa myös kivirunkoisena, mikäli haluat kivitalon edut: paloturvallisuus, tasalämpöisyys ja hyvä jälleenmyyntiarvo.

Weber tarjoaa useita erilaisia kivirunkoisia vaihtoehtoja. Leca harkkorunko on yleisin runkorakenne, kun kaava sallii rapatun julkisivun.

Runkomateriaalin valinta kannattaa tehdä jo lopullisilla luonnoskuvilla. Ajoissa tehdyt päätökset varmistavat tuotteiden ja tekijöiden saatavuuden, jolloin työmaa etenee toivotussa aikataulussa.
Tuotetiedot työohjeet
Omakotitalon rakentaminen on yhä useammalle meistä yksi elämän suurimpia hankintoja. Millaisia asioita sinä toivot omaan kotiisi? - Unelmoiminen ja haaveilu on sallittu.

Lakka Kivitalot antavat sinulle mahdollisuuden toteuttaa unelmakotisi juuri sinulle sopivalla tavalla. Suunnittelu lähtee tulevien asukkaiden toiveista, mieltymyksistä sekä tarpeista. Kivitalomallistosta löytyvät pohjaratkaisut ovat kaikki lähteneet toteutuneista kodeista, jotka on suunniteltu yksilöllisesti ja yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Pyydä avuksesi Lakka Kivitalo -asiantuntija, jonka kanssa yhdessä saat itsellesi yksilöllisen kodin.
Tuotetiedot työohjeet
Terca -tiilitalo koostuu runkotiilestä, julkisivutiilestä sekä tiilien väliin jäävästä vuorivilla- tai -SPU-eristeestä. Tiilitalo on lämpö-, kosteus- ja ääniteknisesti erinomainen ratkaisu. Se ei sisällä höyrynsulkua, mutta on silti tutkimusten mukaan yksi tiiveimmistä pientalon ulkoseinärakenteista. Rakenteiden massiivisuudesta johtuen tiilitalo on kesällä miellyttävän viileä ja talvella lämmin. Massiivisuudella saadaan myös energiahyötyä asumiseen. Tiilitalo on ominaisuuksistaan johtuen ajaton ja erittäin arvostettu.

Terca-tiilitalot ovat yksilöllisiä. Suunnittelu kannattaa antaa arkkitehdin tehtäväksi. Tällöin talosta saadaan hyvä kokonaisuus, joka vastaa parhaiten rakentajan asettamia toiminnallisia ja ulkonäöllisiä tavoitteita. Ammatti- suunnittelija pystyy sopeuttamaan talon hyvin rakennettavaan ympäristöön.
Tuotetiedot työohjeet
Lammi-Kivitalo merkitsee korkeata laatua, turvallisia materiaaleja ja toimivia, kustannustehokkaita ratkaisuja. Toimintaperiaatteena on yksilöllisyys, joka parhaiten korostuu rajattomana suunnitteluvapautena. Tämä ei kuitenkaan tarkoita lisäkustannuksia, vaan hankkeen optimointia asiakkaan tarpeisiin ja budjettiin.

Lammin Betoni tarjoaa Suomessa ainutlaatuisen, pitkälle konseptoidun palvelumallin, joka tarkoittaa rakentajan kannalta turvallisuutta, vaivattomuutta ja kokonaistaloudellisuutta.

Kaikille tuotteille yhteistä on korkea laatu sekä rakentamista helpottavat yksityiskohdat ja ratkaisut, jotka vain alan edelläkävijä voi tarjota.
Tuotetiedot työohjeet