• Etusivu
  • Varusteet

Vuokrakoneet avuksi työmaalle

Rakentajan toimitus
Julkaistu 19.04.2011
20114_25478.jpg

Ramirent on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo. Haluamme olla asiakkaidemme ensimmäinen valinta koneita työmaalle hankittaessa.

Asiakas saa halutessaan perinteisen konevuokrauksen lisäksi Ramirentiltä myös suunnittelu- ja asennuspalvelun. Asiakkaan työmaakohtainen tarve kartoitetaan tapauskohtaisesti ja eri ratkaisuvaihtoehdot käydään läpi yhdessä asiakkaan kanssa.

Vuokraa kone Jäsentukun kautta

Konevuokraus on taloudellisesti järkevää. Konetta tai laitetta käytetään vain sen tarvittavan hetken ja palautetaan. Varastoinnin tarvetta turhille työkaluille ei synny - ja onhan osa koneista sen verran isoja, etteivät ne omakotityömaalle edes mahdu.

Vuokraamosta saa kaikki tarvittavat koneet ja kalut samasta paikasta. Ramirentin asiantuntevat myyjät neuvovat heti, mikä kone millaiseenkin työvaiheeseen käy. Aikaa ei kulu turhaan tuotteisiin tutustumiseen tietenkin käyttöönotto-opastus sekä suojausohjeet annetaan aina.

Koneet ovat kovasta käytöstä huolimatta turvallisia käyttää. Ne huolletaan ja turvatarkastetaan ennen vuokrausta. Kalusto on myös turvallisuussäädösten mukaista.

20114_25479.jpg
20114_25480.jpg

Tuotteet

Ramirent-konsernin päätuoteryhmiä ovat työmaiden rakennuskoneet ja henkilönostimet, telineet ja suojauskalusto, muotit ja tuentakalusto, työmaatilat ja kontit sekä torninosturit ja työmaahissit. Konserni tarjoaa myös näihin liittyviä suunnittelu-, asennus-, kuljetus- ja neuvontapalveluja. Ramirentin vuokraustoiminnan lisäksi harjoittama tekninen kauppa käsittää tärkeimpien rakennuskoneiden ja -laitteiden maahantuonnin ja markkinoinnin.

Tuotevalikoimaan kuuluvat: paineilma- ja louhintakalusto, tutkimus- ja mittausvälineet, pumput, maantiivistäjät, betoniteräksen käsittelykoneet, betonointikalusto, pora- ja piikkauskalusto, hiomakoneet ja jyrsimet, naulaus- ja kiinnityskalusto, sahat, sirkkelit ja leikkurit, lämmityslaitteet ja kosteudenerottimet, sähkö- ja valaistuskalusto, hitsauslaitteet, siivous-, pesu- ja ilmanpuhdistuskalusto, piha- ja puutarhakalusto, muu pienkalusto, nosto- ja siirtokalusto, sääsuojat ja -hallit, muotit, tuentakalustot ja suojakaiteet, työmaatilat, teräskontit ja taukovaunut, henkilönostimet, mastonostimet, telinekalusto ja maanrakennuskoneet

Varusteet
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20173_48545.jpg
Perinteinen materiaali uudella tyylillä
Pitkät ristinurkat, pyöröhirsi ja pienet ikkunat sekä huoneet. Vastasiko tämä kuvaus mahdollisesti ajatustasi hirsitaloista? Hirsitalojen historiassa tuo on joskus saattanutkin vastata todellisuutta.Tämän päivän hirrestä valmistetut kodit ovat kuitenkin jotain aivan muuta – jos niin haluat.
Vaillant lämpöpumppu
Miten lämpöpumppu toimii ja miten eri lämpöpumpputyyppien toiminta eroaa toisistaan?
Lämpöpumput ovat tuttuja, mutta toimintaperiaate voi olla monille mysteeri. Kuinka lämpöpumppu voi tuottaa niin energiatehokkaasti kylmästä ulkoilmasta lämmintä ilmaa sisätiloihin tai lämmintä vettä pattereihin ja käyttövedeksi? Miten ihmeessä lämpöpumppu viilentää kotiasi kesähelteellä lämpimästä ulkoilmasta?Vastaukset edellä mainittuihin kysymyksiin löytyvät tästä artikkelista tekstin ja videon avustuksella. Pureudumme siihen, miten lämpöpumppu toimii ja miksi lämpöpumppu on niin energiatehokas. Käsittelemme myös sitä, miten eri lämpöpumput eroavat toisistaan.
20205_64671.jpg
Karanteenikyselyn tulokset julki - täältä ostamme tarvikkeet
Teimme pienen karanteenikyselyn lukijoillemme, selvittääksemme missä mennään remontoinnin suhteen tällä hetkellä. Onko remontointihalukkuus lisääntynyt vai laskenut? Mitä tapahtui remonttibudjetille? Mistä nyt hankitaan tarvikkeet?Vastaajista ylivoimaisesti suurin osa oli harrastelijoita ja ikäjakauma oli tasaisesti ikäryhmältään 45 vuodesta eteenpäin. Tosin peräti 12 % vastaajista ei tuntenut kuuluvansa mihinkään tiettyyn ryhmään: harrastelijoihin, puoliammattilaisiin tai ammattilaisiin. Ammattilaisia joukossa oli ainoastaan 4 %. Nyt siis antoivat äänensä rakentamisen asiakkaat.
20224_77693.jpg
Hallitus linjasi kantansa rakennusten energiatehokkuusdirektiivin uudistamiseen
Hallitus pitää komission tavoitteita uusien rakennusten energiatehokkuuden parantamisesta ja päästöttömän energian käytöstä hyvinä, mutta näkee ehdotetuissa keinoissa ongelmia. Hallitus suhtautuu kriittisesti siihen, että olemassa olevien rakennusten energiatehokkuustasoista ja korjausaikatauluista voisi säätää vain EU-tasoisesti.
200710_7093.jpg
Kermansaven uusi astiasto
Kermasaven uusi Neilikka-astiasto on raikas, tyylikäs ja selkeä. Neilikka sopii moneen kattaukseen: nyt markkinoille tulleet Neilikan reilun kokoinen teekannu ja kaunis kaadin täydentävät kokonaisuuden. Neilikka-astiasto on suunniteltu yhteistyössä Lahden Ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutin Taideteollisen muotoilun opiskelijoiden kanssa. Astian pääsuunnittelijat ovat Anni Ylönen ja Riina Åttman. Nuorekkaat, käytännölliset ja ajattomat astiat vastaavat nykytrendien haasteisiin esteettisesti miellyttävillä kokonaisuuksilla.
20084_10461.jpg
Askossa on sisustamisen iloa
Askossa on kodinsisustajalle laadukas, ajanhenkinen ja kilpailukykyinen mallisto. Kodin eri tiloihin löytyvät kaikki kalusteet sohva- ja ruokailuryhmistä moottorivuoteisiin ja komeroihin. Kokonaisuuksia voi lähteä rakentamaan myös tuoteperheistä. Sisustuksen loppusilauksen voi tehdä Askon valaisimilla, peitteillä, tauluilla ja muilla sisustustuotteilla.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton