• Etusivu
  • Talo

Voita Bosch katkaisu- ja jiirisaha sekä sahapöytä samassa paketissa!

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Päivitetty 05.09.2013
20139_36176.jpg

PCM 8 S, liukutoiminnolla varustettu katkaisu- ja jiirisaha, kiinnittyy tukevasti Boschin sahapöytään. Voita nyt kaksi yhdessä!

Vastaa Rakentaja.fin Mistä talot on tehty –tutkimukseen ja osallistu Boschin upean katkaisu- ja jiirisaha PCM 8 S:n sekä sahapöytä PTA 2400:n arvontaan! Voittopaketin arvo noin 400 euroa!

Boschin PCM 8 S on liukutoiminnolla varustettu katkaisu- ja jiirisaha, joka on täydellinen apu leveiden työstettävien kappaleiden sahaamiseen. PCM 8 S:n lasersahauslinja auttaa tekemään suoria ja tarkkoja sahauksia, sisäänrakennettu kohdevalo takaa optimaalisen näkyvyyden työstettävään kappaleeseen ja pehmustettu, turvallinen kahva auttaa työskentelemään pitkäänkin väsymättä.

PCM 8 S:n tehokas 1200 W:n moottori kestää kovassa käytössä. Liukutoiminto rinnakkaisilla putkilla lisää vakautta ja auttaa leveiden työstettävien kappaleiden sahaamisessa.

Siirry tästä tutkimukseen!

Katkaisu- ja jiirisaha PCM 8 S:n muut edut

  • Pikalukituksella varustettu monikäyttöpuristin työstettävän kappaleen monipuoliseen kiinnitykseen
  • Säädettävä lasersäde ja sisäänrakennettu kohdevalo – täydellinen sahausapu suoriin tarkkoihin sahauksiin
  • Kaksi lujaa sivujatkokappaletta pitkien työstettävien kappaleiden sahaamisen helpottamiseen
  • Salvosvaste urien sahaukseen
  • Korkealuokkaista alumiinia
  • Pölynpoistoliitäntä ja vakiovarusteena pölypussi

Bosch PCM 8 S:n tekniset tiedot

  • Nimellisottoteho 1200 W
  • Tyhjäkäyntikierrosluku 5200 min-1
  • Pyörösahanterän nimellis-Ø 210 mm
  • Sahauskapasiteetti 0°/0° 70 x 200 mm
  • Koneen paino 18,6 kg
Bosch katkaisu- ja jiirisaha PCM 8 S.
Bosch katkaisu- ja jiirisaha PCM 8 S.

Ergonominen sahapöytä PTA 2400

Sahapöytä PTA 2400 takaa työskentelyn ergonomisessa työskentelykorkeudessa. Pitkien paneelien sahaukseen sahapöydässä on myös lujat sivujatkokappaleet. Pöydässä on yleiskiinnitys, joka soveltuu Boschin PCM -katkaisu- ja jiirisahoille. Pieneen tilaan menevä pöytä on helppo ja miellyttävä kuljettaa työskentelypaikalle.

Bosch sahapöytä PTA 2400.
Bosch sahapöytä PTA 2400.

Sahapöytä PTA 2400:n tekniset tiedot

  • Sahapöydän pituus jatkokappaleella 2440 mm
  • Sahapöydän korkeus 820 mm
  • Pituus työstöpöytä 1220 mm
Robert Bosch Oy / Työkalut
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20238_82894.jpg
Tällä työkalulla työstät helposti puuta - urat, reunat ja viisteet hoituvat hetkessä
Kotiverstaalla hoituvat monenlaiset puutyöt. Käytetyimpien työkalujen, kuten porakoneen ja sahan lisäksi akkujyrsin on kätevä apuväline urien tekemiseen, reunojen siistimiseen, viisteisiin sekä koristeellisten kuvioiden luomiseen. Akkujyrsintä on nopea käyttää missä tahansa ilman tarvetta virtajohdon liittämiselle.
20225_78353.jpg
PFS 55 -maaliruisku pieniin projekteihin
SprayControl ja SDSTarkka ja hieno maalisumutusteho huolehtii tasokkaasta maalinlevityksestä. Voimakas ilmavirtaus hajottaa maalisäteen ja mahdollistaa eri ruiskutusmateriaalien tarkan ja siistin levittymisen. Ilmavirtauksen määrää voidaan säätää portaattomasti, jolloin maalin levityksen nopeutta ja maalisumua on helppoa ohjata: Alhaista puhallusasentoa käytetään juoksevissa materiaaleissa ja korkeaa taas sakeammissa materiaaleissa.SDS-järjestelmä huolehtii helposta ja nopeasta maalisäiliön vaihdosta ja puhdistamisesta. Käytön jälkeen maalin kanssa kosketuksessa olevat osat saadaan irrotettua ilman työkaluja, ja puhdistus on helppoa ja nopeaa.
20093_15666.jpg
Oksasilppurilla ilmaista kate- ja kuivikemateriaalia
Pieneltäkin tontilta kertyy yllättävän paljon risuja, oksia ja vanhoja perennaversoja, jotka kannattaa hyödyntää. Oksasilppua voi puutarhassa käyttää sekä kateaineena että kompostikuivikkeena.Istutusalueen katteena se pitää rikkaruohoja kurissa, suojaa pintamultaa kuivumiselta ja toisaalta myös rankkasateiden aiheuttamalta liettymiseltä. Näin maan kosteus pysyy tasaisempana ja kastematojen ja muiden hyödyllisten pieneliöiden toiminta helpottuu. Katteella saadaan pihaan tietysti myös visuaalista arvoa: sillä voi päällystää pienet polut, se siistii mainiosti mm. koristepensaiden alustat, on kaunis ja luonnollinen seuralainen havupensaille ja -puille ja pitää mm. mansikkakasvustot siistinä.
20194_57202.jpg
Osallistuitko reunakiviäänestykseen? Voittaja on nyt arvottu
Osallistuitko reunakiviäänestykseen Rakentaja.fi-palvelussa? Kaikkien äänestykseen osallistuneiden, yhteystietonsa jättäneiden kesken on nyt arvottu 500 eurolla Ruduksen pihakiviä.Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
201711_50969.jpg
Ärsyttääkö kuiva sisäilma?
Kylmät kelit saavat sisäilman tuntumaan joskus ärsyttävän kuivalta. Sisäilman kosteutta voi parantaa merkittävästi ilmankostuttimen avulla. Ilmankostutin onkin kylmän ja kuivan talvikauden pelastaja suomalaisissa kodeissa.Osta ilmankostuttimia verkkokaupasta
20193_56849.jpg
Säästöä tehokkaammalla lämmöntalteenotolla
Energiatehokkuus ja energiansäästö on päivittäinen aihe ja "ilmastotalkoiden" myötä merkitys vain kasvaa. Energiatehokkuusvaatimukset saattavat kasvaa ja energian hinta nousta. Ilmastonmuutoksen kannalta tärkeitä energiatehokkuuden osa-alueita ovat liikkuminen ja yhdyskuntarakenne, rakennusten lämmitys sekä sähkölaitteet ja valaistus. Ilmastotalkoisiin osallistuminen on mielekkäintä silloin, kun siitä syntyy kustannussäästöä itselle. Käytännössä vanha toimivan tuntuinen ilmanvaihtokonekin kannattaa yleensä uusia.Talon koosta ja ilmamääristä riippuen ilmanvaihtokoneen uusimisella saavutettu säästö on vuositasolla 200 - 700 euroa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton