• Etusivu
  • Rakentaminen

Ulkoasu-uudistuksia

Rakentajan toimitus
Päivitetty 06.03.2009
9_P_24180.jpg

Vanha fraasi kuuluu: "pysyvää ei ole kuin muutos". Hyvä brändi on kuitenkin hyvä brändi ja hyvin toimivaa juttua, kuten Rakentaja.fi, ei kannata alkaa liian jyrkästi muuttamaan etenkään, kun ollaan vielä koulutusvaiheessa. Konsernin "isoveli", Helsingin Sanomat, on säännöllisin väliajoin uudistunut, mutta myös Hesarin askeleet ovat olleet maltilliset – Hesari on uudistustenkin jälkeen ollut aina Hesari – näin toimivat suunnannäyttäjät.

Rakentaja.fin ulkomuotoa on uudistettu maltillisesti. Uudistukset ovat monilta osin olleet lähtöisin aikaansa seuraavilta kumppaneiltamme - kiitos siitä Teille.

Vasen valikko
Vasemman valikon (avattuna) selkeyttä parannettiin värityksellä. Itse tuotemappialueet (+) ja tuotemapit ovat vaaleansinisellä ja alueeseen kuuluvat palvelut valkoisella.

Oikea valikko
Oikean valikon laatikot yhtenäistettiin ja niihin tehtiin Suorakanavan sinisellä kaksiväriset otsikot. Muutamiin osa-alueisiin ohjelmoitiin rauhallisesti vaihtuvat kuvakkeet.

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

oras-mokkihana-asennettuna
Mökkihanasta lämmin vesi mökille
Oras Safira mökkihana tuo lämpimän veden kesämökeille, grillikatoksiin ja autotalliin. Mökkihanan asentaminen on helppoa – tarvitaan vain kylmävesiliitäntä ja sähkö. Hana ja vedenlämmitin ovat mökkihanassa samassa paketissa.
20089_12792.jpg
Pihoista kilpailu
Valkeakoskella kesällä 2009 järjestettäville asuntomessuille toteutetaan kaksi messupihaa opiskelijasuunnittelukilpailun voittajien ehdotusten pohjalta. Pihasuunnittelukilpailu on suunnattu Hämeen ammattikorkeakoulun Lepaan-yksikön maisemasuunnittelun koulutusohjelman opiskelijoille. Hämeen ammattikorkeakoulu ohjaa kilpailuun osallistuvien opiskelijoiden suunnitteluprosessia osana heidän syventäviä opintojaan.
20237_82517.jpg
Aurinkosähkö­järjes­telmät yleistyneet - asennuksissa virheitä
Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) selvitti aurinkosähköjärjestelmien asennusten turvallisuutta ja vaatimustenmukaisuutta. Selvityksen taustalla olivat lukuisat ilmoitukset virheellisistä asennuksista. Tarkastuksissa paljastui isoja puutteita asennuksissa.
20148_40673.jpg
Pohjatyö on kaiken A ja O
Betonisten pihakivien ja -laattojen suosio kasvaa koko ajan. Eikä ihme; ne ovat helppoja asentaa, käytössä vaivattomia, viimeistelevät pihan ja jopa nostavat kiinteistön arvoa. Kaunis ja kestävä pihakivetys on helppo toteuttaa, jos se perustuu hyvään suunnitteluun ja huolellisiin pohjatöihin.
202111_73653.jpg
Kolme uutta vaihtoehtoa vanhan talotuulettimen tilalle
Talotuuletin on yleinen 80- ja 90-luvun asunnoissa käytetty ilmanvaihtoratkaisu. Se on keittiöön sijoitettu liesikuvun ja puhaltimen yhdistelmä, joka poistaa likaista ja kosteaa ilmaa keittiöstä ja WC-/kylpytiloista. Poistetun ilman tilalle virtaa raikasta ulkoilma ulkoseinissä olevien raitisilmaventtiilien kautta.
202211_80072.jpg
Miten saat keraamiset laatat ja laattasaumat puhtaaksi?
Laatat ovat pintaominaisuuksiltaan erittäin helppoja puhdistaa. Ne kestävät hyvin erilaisia puhdistusaineita. Harhaluulo kuitenkin elää, että laattoja saatetaan pitää huolto ja puhdistuvapaina. Laatan pinta kerää likaa aivan yhtä lailla kuin mikä muukin lattia- ja seinäpinta. Näin puhdistat laatat ja laattasaumat oikein.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton