• Etusivu
  • LVI

Tyylikkäät radiaattorit ja kuivaimet

Rakentajan toimitus
Päivitetty 09.07.2008
20084_10228.jpg

Purmolla on laaja lämmitysratkaisujen valikoima, joka takaa ihanteellisen sisäilmaston koko kotiin vuoden ympäri - asuinympäristöön katsomatta. Kyse on kuitenkin muustakin kuin vain lämmityksestä. Suhtaudumme muotoiluun vakavasti ja huolehdimme siitä, että kaikki lämmitysratkaisumme luovat kotiin lämpimän tunnelman ja sointuvat ihanteellisesti erilaisiin sisustustyyleihin.

Purmon lämmitysratkaisujen valikoima sisältää kaikki tuotetyypit, mallit, koot ja värit. Se takaa, että voimme tarjota kumppaneillemme ja asiakkaillemme todellista valinnanvaraa. Olipa kyse perinteisistä teräslevy- ja jaeradiaattoreista, pyyheliinakuivaimista, sisustusradiaattoreista tai konvektoreista, mallistossamme on taatusti vaihtoehtoja, joissa yhdistyvät toivotut toiminnot ja kotiin sopiva tyyli.

20084_10229.jpg

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta. Se tarkoittaa, että tarjoamme tehokkaimmat mahdolliset lämmönluovutusominaisuudet, monipuolisimman säädettävyyden ja sulavimman muotoilun. Tuotteissamme käytetyt raaka-aineet ja komponentit on valittu äärimmäisen huolellisesti. Tuotantoprosessit on optimoitu erinomaisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Radiaattorit testataan olosuhteissa, jotka ylittävät selkeästi kodissa milloinkaan esiintyvät olosuhteet. Siksi uskallammekin myöntää radiaattoreillemme kymmenen vuoden laatutakuun. Me luotamme tuotteisiimme, ja asiakkaammekin voivat luottaa niihin.

20084_10227.jpg

Väriä elämään

Purmon radiaattorit tuovat kotiin sekä lämpöä että estetiikkaa. Vakiovärisinä (valkoinen RAL 9016) ne sulautuvat sisustukseen huomaamattomasti, mutta entäpä kun tarvitaan jotakin räväkämpää ja radiaattorin muotoilua korostavaa tai radiaattori, joka sointuu kodin sävymaailmaan? Vastaus on Purmon radiaattorien laaja värivalikoima. Tilauksesta toimitamme radiaattoreita missä tahansa RAL-väreissä, ja osa malleista on saatavana myös metallin, kromin, nikkelin tai kullan sävyisinä.

20084_10226.jpg

Laatu on Purmon tärkeysjärjestyksessä ensimmäisenä. Kaikki radiaattorimme käsitelläänkin näyttämään kymmenen vuoden kuluttua yhtä hyvältä kuin asennuspäivänään. Tämän takaa viisivaiheinen pinnoitusprosessimme, joka saa hakea vertaistaan alalla. Hyvän ulkonäön säilyttäminen vaatii vaivaa. prosessi tuottaa todella kestävän, kauniin pinnan. Purmo-radiaattori kestää vuosia naarmuuntumatta ja ruostumatta.

20084_10231.jpg

Rettig Lämpö Oy

Rettig Lämpö Oy on suomalainen yritys, joka perustettiin yli 50 vuotta sitten Purmon kylään. Yritys tuottaa vesikiertoisia lämmitysradiaattoreita, noin 800 000 vuodessa. Käytössä on Pohjoismaiden modernein radiaattoritehdas, ja työllistää Pietarsaaressa noin 200 henkilöä. Rettig Lämpö Oy markkinoi tuotemerkkiä PURMO, joka on Euroopan suurin radiaattorimerkki.

Lisätietoa Purmon radiaattoreista...

LVI
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201111_28744.jpg
Ilmanvaihdon remontti
Toimiva ilmanvaihto pienentää asunnon radonpitoisuuttaEnsimmäinen toimenpide radonkorjauksissa on varmistaa ilmanvaihdon toimivuus. Usein korkea radonpitoisuus löytyy asunnosta, jossa ilmanvaihto ei toimi korvausilmaventtiilien puuttumisen takia. Ilmaa poistuu asunnon poistoilmaventtiilien kautta (WC, keittiö, suihkutilat) ja koska korvausilmaventtiilit puuttuvat, tulee korvausilmaa yleensä myös lattiavuotona alapohjan kautta. Tällä tavalla radonia ajautuu sisätiloihin. Korvausilmaventtiilien asennuksen jälkeen tilanne muuttuu. Poisto ei enää ime korvausilmaa vääristä vuotopaikoista, vaan raitista ilmaa tulee hallitusti korvausilmaventtiilien kautta. Toimiva ilmanvaihto on muutenkin niin olennainen osa nykypäivän asumista, ettei sen laittaminen kuntoon ole vikaratkaisu.Velco-venttiilit helposti ja edullisesti Jäsentukusta
20194_57202.jpg
Osallistuitko reunakiviäänestykseen? Voittaja on nyt arvottu
Osallistuitko reunakiviäänestykseen Rakentaja.fi-palvelussa? Kaikkien äänestykseen osallistuneiden, yhteystietonsa jättäneiden kesken on nyt arvottu 500 eurolla Ruduksen pihakiviä.Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
202212_80480.jpg
Säästätkö sähköä fiksusti? Poimi rahanarvoiset vinkit
Lämpöpumppu on oivallinen lämmityskustannusten säästäjä silloinkin, kun sähkön hinta on korkealla. Vaikka lämpöpumppu tarvitsee toimiakseen sähköä, se tuottaa energiaa jopa neljä–viisi kertaa kulutustaan enemmän. Lämpöpumppu valjastaa käyttöön luonnon ilmaisen ja uusiutuvan energian, ja ostosähkön hinnassa voikin säästää jopa 75 prosenttia verrattuna suorasähköllä lämmitettävään taloon. Katso vinkit, joilla voit säästää vieläkin enemmän. Voit tutustua myös NIBEn webinaaritallenteista miten pääset helposti syventämään ja päivittämään tietojasi siitä, miten säästöjä voidaan maksimoida lämpöpumpun avulla.
20229_79465.jpg
Pintaliukuovet jäämässä historiaan - moderni rakentaja tietää trendit
Liukuovet ovat lisänneet suosiotaan huimasti, koska ne tuovat asuntoihin lisää tilaa. Onko Liukuovi edelleen sellainen raskas, huonosti liukuva pahvilevy, joka ei eristä ääntä ja on hankala arjessa? Ei ole, vaan nykypäivän liukuovi Liune liukuu sulavasti seinän sisään ja jättää kaikki pinnat vapaaksi, jolloin sisustettavuus on parhaalla mahdollisella tasolla.
20187_53770.jpg
Työtehoseura arvioi asuntomessukohteet
Vuoden 2018 Asuntomessut järjestetään 6.7.-5.8.2018 Porissa. Kävelymatkan päässä keskustasta sijaitsevalla Karjarannan messualueella on 28 pientalokohdetta, yksi korjausrakentamis- ja yksi rivitalokohde, hoivapalvelun ja asumisen Virkkulankyläyksikkö sekä lasten päiväkoti. TTS:n asiantuntijat tutustuivat kohteisiin ja poimivat niiden keittiöistä muutamia toimivuuteen vaikuttavia toteutuksia.Työtehoseuran arvioinnissa tarkasteltiin keittiöiden toiminnallisuutta, esteettisyyttä, ekologisuutta ja turvallisuutta. Tarkastelun alla olivat muun muassa kodinkoneiden ergonominen sijoittaminen, lasku- ja säilytystilat, kalusteiden mekanismit ja keittiön yleinen toimivuus. "Keittiö on usein asunnon kallein ja käytetyin tila, joten toimivuus on tärkeää. Toiminnallisuudelle on olemassa tietyt perussäännöt, mutta käyttäjien toiminta ja tarpeet ratkaisevat lopulta sen, miten toimivaksi ja täydelliseksi kukin keittiönsä kokee" toteaa tutkija Tarja Marjomaa TTS:sta.
20236_82401.jpg
Kätevä vedenpuhdistuslaite tuottaa juomavettä järvestä tai merestä
Kesämökit ja -asunnot sijatsevat usein keskellä luontoa etäällä muusta asutuksesta. Monelle saattaakin olla tuttu tilanne, jossa puhdasta käyttövettä joudutaan kuljettamaan isoja määriä muutaman päivän tarpeisiin. Nyt tähän on tarjolla helppo ratkaisu – uusi innovatiivinen vedenpuhdistuslaite tuottaa puhdasta juomavettä suoraan järvestä tai merestä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton