• Etusivu
  • Talo

Turvallisuutta ja näyttävyyttä asuinympäristöön

Rakentajan toimitus
Julkaistu 13.04.2010
20104_21264.jpg

Renecom liukuportti

Helppokäyttöiset ja näyttävät Renecom aidat ja portit ovat huolettomia, kestäviä sekä turvallisia. Valittavissa on useita erilaisia malleja, kokoja ja värejä sekä käyttömukavuutta lisäävä energiataloudellinen avausmekanismi. Renecom portti on vaivaton myös käsikäyttöisenä. Uusimman, patentoidun tekniikan ansiosta automatiikalla on viiden vuoden supertakuu.

Liukuportti on vaivaton ja turvallinen

Portin vahva rakenne takaa sen helpon liikkuvuuden. Portin sivulle suunniteltu erikoispyörä pitää sen vakaana ja helposti liikkuvana, jolloin portti ei tarvitse erillistä lisätukea.

Rakenteensa ansiosta portti on huoltovapaa ja sitä on helppo käyttää myös talvella.

Jokapäiväinen portin käyttö helpottuu kauko-ohjattavan automatiikan avulla. Automatiikka on suunniteltu portin rakenteen sisälle, mikä estää ulkopuolisten henkilöiden pääsyn automatiikkaan käsiksi. Sähkökatkoksen sattuessa portti voidaan avata myös käsin.

Ylikuormitushälytin takaa portin turvallisen käytön. Portti pysähtyy jos se törmää esteeseen ja palaa alkuperäiseen asentoon. Porttiin on mahdollista hankkia myös valokennot.

Arvovaltainen lehtiportti

Laadukas, kaksilehtinen Renecom portti luo näyttävyyttä pihapiirillesi.

Käsikäyttöiset lehtiportit on varustettu lukolla ja pulttilukolla, mikä on yksinkertainen ja helppo tapa suojata luvattomien henkilöiden sisäänpääsy. Portin mukavuutta voi lisätä kauko-ohjatulla automatiikalla.

Turvallisuusautomatiikan valot varoittavat aukeavasta portista. Lisäksi valokennot havaitsevat ajoradalla olevat esteet pysäyttäen portin.

Renecom lehtiportti
Renecom lehtiportti

Suojaa yksityisyyttäsi käyntiportilla

Käyntiportti helpottaa kulkua pihallesi ja helpottaa myös mm. lasten ja lemmikkieläinten valvontaa.

Vierailija voi olla yhteydessä taloon portin sisäänrakennetulla puhelimella tai kameralla, jotka voi asentaa portin yhteyteen.

Portin sähkölukko mahdollistaa portin avaamisen ilman avainta katkaisijasta mistä tahansa kohdasta taloa. Lähtiessäsi ulos, vapautat lukon katkaisijasta, minkä jälkeen portti lukkiutuu automaattisesti .

Renecom käyntiportti
Renecom käyntiportti

Räätälöi juuri sellainen kuin itse haluat

Voit suunnitella itsellesi sopivan aitakokonaisuuden monista eri elementeistä. Useat värivaihtoehdot takaavat onnistuneen ratkaisun. Voit yhdistää valitsemaasi aitamalliin myös integroidun postilaatikon. Aitaelementit ovat moduulirakenteisia ja niissä on erikoiskiinnikkeet, jotka helpottavat asentamista myös kalteville pinnoille.

Renecom Oy

Telakkakatu 4

15140 Lahti

20104_21269.jpg
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20222_76747.jpg
Milloin talon salaojaremontti on ajankohtainen?
Edes asianmukaisesti tehty salaojitus ei ole ikuinen. Säännöllisillä huoltotoimenpiteillä salaojajärjestelmälle saadaan lisäaikaa, mutta 70−80-luvuilla tehtyjen omakotitalojen salaojitukset alkavat väistämättä olla jo elinkaarensa päässä. Vuonna 1999 voimaan tulleiden rakennusmääräysten mukaiset muoviputket kestävät huollettuina noin 50 vuotta. Tätä ennen tehdyt salaojat vanhenevat keskimäärin 30−40 vuodessa. Jos tarkastuskaivoja ei ole, salaojajärjestelmää ei voi huoltaa, mikä lyhentää käyttöikää.
20223_77136.jpg
Lämmitysremontti Haminassa - rajusti kallistunut maakaasu korvattiin maalämmöllä
Outi Kokon perheen kodin lämmitysmuoto vaihdettiin ekologiseen ja huolettomaan maalämpöön tänä talvena. Lämmitysremontin ajankohta osui nappiin, sillä maakaasun hinta on noussut viime kuukausina ennätyskorkealle.
20145_39344.jpg
Betonista perustus varman päälle
Oikean betonin lisäksi onnistunut valu edellyttää perehtymistä työsuoritukseen. Ammattitaito ja huolellisuus ovat tässäkin työssä hyvän lopputuloksen edellytyksiä.
20122_29742.jpg
Icopal-aluskate - kovien katteiden alle tarkoitettuja
Fel’x Multi -aluskateFel’x Multi -aluskate on aivan uudentyyppinen monikäyttöinen aluskate. Fel’x Multi-aluskatteella on monia etuja verrattuna sekä perinteisiin bitumista valmistettuihin aluskatteisiin että muovisiin aluskatteisiin. Perinteisen bitumi- ja hiekkapinnan sijaan Fel’x Multissa on siisti kuitukangaspinta. Lisäksi Fel’x Multi on kevyt: se on neliöpainoltaan alle 1/4 perinteisen bitumikatteen painosta.Fel’x Multissa on kuitenkin säilytetty perinteisten bitumisten aluskatteiden ylivoimaiset kestävyysominaisuudet. Vedenpitävyys ja hyvä UV-kestävyys on taattu. Myös mekaaniset ominaisuudet ovat hyvät.Tuote on erittäin monikäyttöinen ja se soveltuu sekä ammattilaisille että tee-se-itse-rakentajille. Se sopii myös raakapontti- tai levyalustalle esim. tiilikaton alle ja tietenkin myös bitumikattolaatan alle. Näin ollen Fel’x Multi soveltuu jyrkkien kattojen aluskatteeksi lähes kaikkiin kohteisiin, kun kysymyksessä on tuulettuva kattorakenne.
20229_79484.jpg
Rakennusten täydellinen kosteussuoja ja lämmöneriste
Terve, hengittävä ja energiatehokas kellarin seinä on mahdollista toteuttaa rakennusfysiikan peruslakeja hyödyntävällä ratkaisulla. Maanalaisen seinän lämpimänä ja kuivana pysymisen edellytys on kunnollinen kosteussuoja, joka koostuu salaojituksesta, kapillaarisesta katkaisusta ja lämmöneristyksestä. Katso video, miten helppo remontti ISODRÄN-rakenteella on tehdä.
20138_36009.jpg
Uuden sukupolven lämpöpumppu saneeraukseen ja uudisrakentamiseen
NIBE™F750NIBE F750 on täydellinen poistoilmalämpöpumppu uudisrakennuksiin ja vanhoihin omakotitaloihin tai vastaaviin.NIBE F750 on poistoilmalämpöpumppu, jossa on sisäänrakennettu tasavirtapuhallin sekä lämminvesivaraaja, joka on suojattu korroosiolta kuparilla. Sisäänrakennettu sähkövastus toimii lisälämmönlähteenä tarpeen mukaan.Lämpöpumppu ottaa talteen poistoilmassa olevaa energiaa ja käyttää sitä talon lämmitykseen, mikä pienentää lämmityskustannuksia merkittävästi. Yksikkö huolehtii talon ilmanvaihdosta sekä lämmittää lämmitys- ja käyttöveden. NIBE F750 sopii matalalämpötilamitoitettuihin lämpöpatteripiireihin ja/tai lattialämmitykseen.Lämpöpumpun toimintaperiaatteena on vaihteleva lauhdutus ja siksi kattilaosassa on 25 litran lämmöntasaussäiliö.Lue lisää NIBE F1345:stä kohdasta NIBE-maalämpöpumput

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton